Stonoga rozkręca się coraz bardziej
Na fb opublikował taki wpis:
i.
Zbigniew Stonoga
Takiego SMS- wysłałem przed chwilą do Mariusza Kamińskiego, byłego szefa CBA- jak nie odpowie w ciągu minuty opublikuję jego numer komórki byście mogli zapytać
o co chodzi :
Dobra zarozumiały chamie. Atakujesz mnie razem z Kanią-świnio-jakimiś wyimaginowanymi zarzutami.Gdy rzucałeś bezmyślny zjebie jajkami w Lecha Wałesę nie miałeś na względzie tego że ten Człowiek na tamten czas ryzykował życiem nawet wówczas gdy być może stał się Bolkiem.
Nikt a już napewno Ty-zarozumiały bufonie-nie ma prawa do atakowania mnie-fircyku.
Gdy Moj Przyjaciel Śp Pan Prezydent Lech Kaczyński umierał w samolocie- gnido- wciąż walczyłeś w wojence Śp Wasserman-Ziobro.
Wreszcie swiją frustrację- furiacie- wyładowałeś razem z Ziobro na Januszu Kaczmarku niszcząc śmieciu jego pasję praworządności.
Jeszcze raz mnie zaatakuj prymitywie to Cię PiS wywali na zbity pysk.
Nie szkodź Polsce chamie!!!
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
i.
Zbigniew Stonoga
Takiego SMS- wysłałem przed chwilą do Mariusza Kamińskiego, byłego szefa CBA- jak nie odpowie w ciągu minuty opublikuję jego numer komórki byście mogli zapytać
o co chodzi :
Dobra zarozumiały chamie. Atakujesz mnie razem z Kanią-świnio-jakimiś wyimaginowanymi zarzutami.Gdy rzucałeś bezmyślny zjebie jajkami w Lecha Wałesę nie miałeś na względzie tego że ten Człowiek na tamten czas ryzykował życiem nawet wówczas gdy być może stał się Bolkiem.
Nikt a już napewno Ty-zarozumiały bufonie-nie ma prawa do atakowania mnie-fircyku.
Gdy Moj Przyjaciel Śp Pan Prezydent Lech Kaczyński umierał w samolocie- gnido- wciąż walczyłeś w wojence Śp Wasserman-Ziobro.
Wreszcie swiją frustrację- furiacie- wyładowałeś razem z Ziobro na Januszu Kaczmarku niszcząc śmieciu jego pasję praworządności.
Jeszcze raz mnie zaatakuj prymitywie to Cię PiS wywali na zbity pysk.
Nie szkodź Polsce chamie!!!
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Kochani Rodacy.
To nie jest sukces grubasa Stonogi!
To Wasz sukces- sukces NIEZŁOMNYCH!!!
A ja dziś świętuje święto prawdy.
Kocham Was!!!
Kocham moją Ojczyznę Moją Śliczną Polskę!
Ruch Narodiwy,Paweł Kukiz, Gezegorz Braun,Janusz Korwin Mikke,Kongres Nowej Prawicy- dajcie dowód miłości do Ojczyzny, a wybaczę i wpompuję miliony!!!
Wiarę mam tylko na teraz w Artura Zawiszę i Krzyska Bosaka bo wiarę mam w prawdę i w Ruch Narodowy.
Uwolnić Maćka gnoje z warszawskiej prokuratorczykowni !!!
Zaiste, wajchowy pana Stonogi posiada czarne poczucie humeru. A nieszczęsna Rzeczpospolita musi na to wszystko patrzeć.
Jednak Legia
Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
JORGE>
Niektórzy mówio, że w tej ostatniej akcji chodziło o zwalenie Seremeta i wsadzenie swojego proroka jeszcze przed wyborami.
·
Komentarz
·
Udostępnij
lubi to.
-
The author has edited this post (w 11.06.2015)Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Jak ten Czech, co usłyszał o nadchodzącym komunizmie:
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
http://niezalezna.pl/67903-stonoga-czlowiek-cienia-jak-odebrac-wiekszosc-pis-owi
(Seremet nie jest i nigdy tam nie był, ale jeśli już gdzieś sytuować politycznie, to ... no właśnie)
http://pastastonogi.keep.pl/pasta
Chyba to już jego koniec. Zal patrzeć na kogo ci zieloni stawiają...
"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
Amber Gold
to ja ci pomogę. Gwarantuję ci. Będzie druga afera z ujawnieniem danych. Jako dziennikarz zrobię to i myślę, że to się tym razem uda”
Jeżeli ziarno pszenicy wpadłszy w ziemię nie obumrze, zostanie tylko samo, ale jeżeli obumrze, przynosi plon obfity.