Skip to content

Stonoga rozkręca się coraz bardziej

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Na fb opublikował taki wpis:
i.
Zbigniew Stonoga
Takiego SMS- wysłałem przed chwilą do Mariusza Kamińskiego, byłego szefa CBA- jak nie odpowie w ciągu minuty opublikuję jego numer komórki byście mogli zapytać
o co chodzi :
Dobra zarozumiały chamie. Atakujesz mnie razem z Kanią-świnio-jakimiś wyimaginowanymi zarzutami.Gdy rzucałeś bezmyślny zjebie jajkami w Lecha Wałesę nie miałeś na względzie tego że ten Człowiek na tamten czas ryzykował życiem nawet wówczas gdy być może stał się Bolkiem.
Nikt a już napewno Ty-zarozumiały bufonie-nie ma prawa do atakowania mnie-fircyku.
Gdy Moj Przyjaciel Śp Pan Prezydent Lech Kaczyński umierał w samolocie- gnido- wciąż walczyłeś w wojence Śp Wasserman-Ziobro.
Wreszcie swiją frustrację- furiacie- wyładowałeś razem z Ziobro na Januszu Kaczmarku niszcząc śmieciu jego pasję praworządności.
Jeszcze raz mnie zaatakuj prymitywie to Cię PiS wywali na zbity pysk.
Nie szkodź Polsce chamie!!!

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.

Komentarz

• Zbigniew Stonoga
    Kochani Rodacy.
    To nie jest sukces grubasa Stonogi!
    To Wasz sukces- sukces NIEZŁOMNYCH!!!
    A ja dziś świętuje święto prawdy.
    Kocham Was!!!
    Kocham moją Ojczyznę Moją Śliczną Polskę!
    Ruch Narodiwy,Paweł Kukiz, Gezegorz Braun,Janusz Korwin Mikke,Kongres Nowej Prawicy- dajcie dowód miłości do Ojczyzny, a wybaczę i wpompuję miliony!!!
    Wiarę mam tylko na teraz w Artura Zawiszę i Krzyska Bosaka bo wiarę mam w prawdę i w Ruch Narodowy.
    Uwolnić Maćka gnoje z warszawskiej prokuratorczykowni !!!

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Pół Bubla, pół Kalisza, ale świnia cała.
    Zaiste, wajchowy pana Stonogi posiada czarne poczucie humeru. A nieszczęsna Rzeczpospolita musi na to wszystko patrzeć.
  • Czyli zero zdziwień
    Jednak Legia
  • Piotr SKWIECIŃSKI
    Bardzo wyraźnie widać, że prucie się platformerskiego systemu osiągnęło już punkt, poza którym można już mówić o niesterowności państwa. Trwa wojna wszystkich przeciw wszystkim; kolejne segmenty machiny państwowej wpadają i będą wpadać w stan całkowitej inercji. Za dwa miesiące możemy doczekać się chwili, w której objęcia władzy przez PiS zaczną wypatrywać z nadzieją ludzie i środowiska, które dotąd takiej perspektywy obawiały się śmiertelnie. Bo niech wreszcie przyjdą do rządu ludzie poważni…

Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
  • lupus71
    Czyli zero zdziwień
    Jednak Legia
    Ano.  I to patryotyczne zadęcie - nie do podrobienia.  Siła i Honor!

"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
  • ALE BURDEL, he, he.  A mnie to jakoś wszystko wali. Nie wiem dlaczego, ale po prostu mam wywalone na ten cały cyrk. Jedna wielka rozpierducha, i dobrze.
    JORGE>
  • W mętnej wodzie ryby biorą. Wojskówka próbuje coś zachapać, a naiwnych nie brak - polski "hrabia Monte Christo" ma setki fanów.
    Niektórzy mówio, że w tej ostatniej akcji chodziło o zwalenie Seremeta i wsadzenie swojego proroka jeszcze przed wyborami.

• Mania
    Niektórzy mówio, że w tej ostatniej akcji chodziło o zwalenie Seremeta i wsadzenie swojego proroka jeszcze przed wyborami.
    Nu pomysł nie jest zasadniczo zły. Ma taką tylko wadę, że do zwalenia tego pana trzeba 307 osłów, a w klubiku Placformy jest ich jedynie 201.
  • a zielone ludziki z zeteselu? czyżby nie zależało im na "swoim" prokuratorze? choćby tylko same przekręty wyborcze do 'rad powiatowych'... a jeszcze złodziejstwo pospolite...
  • Wciąż mało, bo jak widzę jest ich w klubiku 38 szt. Nawet po dodaniu SLD = 35 szt. słabawo.
  • Stonoga, Kuna, Żagiel- jakos mi się to łączy samo
    :)

• Zdjęcie użytkownika Irena Szafrańska. Lubię to!
    ·
    Komentarz
    ·
    Udostępnij
    The author has edited this post (w 11.06.2015)

• Podobno jest śmiertelnie chory i nie ma nic do stracenia, a zemsta jest słodka.
    Jak ten Czech, co usłyszał o nadchodzącym komunizmie:
    "Nebojím se , mám rakovinu"

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• W 2003 r. Zbigniew Stonoga usłyszał zarzut molestowania nieletniego chłopca w śledztwie tzw. klubu pedofilów z Dworca Centralnego. Obciążające Stonogę zeznania złożył 14-latek uprawiający homoseksualną prostytucję. Obecna gwiazda mediów miała także zarzuty w związku z działalnością zorganizowanych grup przestępczych – wszystkie zarzuty – jak twierdzi Zbigniew Stonoga – zostały umorzone.
    http://niezalezna.pl/67903-stonoga-czlowiek-cienia-jak-odebrac-wiekszosc-pis-owi

• Szturmowiec.Rzplitej
    Wciąż mało, bo jak widzę jest ich w klubiku 38 szt. Nawet po dodaniu SLD = 35 szt. słabawo.
    SLD miałoby oddawać "swojego" prokuratora?
    :D
    (Seremet nie jest i nigdy tam nie był, ale jeśli już gdzieś sytuować politycznie, to ... no właśnie)
  • Dokumentacja działań Zbigniewa Stonogi:
    http://pastastonogi.keep.pl/pasta
    Chyba to już jego koniec. Zal patrzeć na kogo ci zieloni stawiają...

• Kurna, ale jeżeli się okaże, że nawet służby istnieją teoretycznie...
  • Mania
    Dokumentacja działań Zbigniewa Stonogi:
    http://pastastonogi.keep.pl/pasta
    Chyba to już jego koniec. Zal patrzeć na kogo ci zieloni stawiają...
    To jest jakiś totalny psych.
  • Ojtam, ewidentnie lubi wypić, a może i przyjąć coś mocniejszego - stąd taki nerwowieńki. Ale przecież nie każdy, kto lubi spółkować z młodymi chłopcami to od razu psych, bez takich mocnych słów...
  • Niektórzy są nawet politykami, sędziami, prokuratorami, nie mówiąc już o luminarzach kultury...

"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
  • „Jasno, przejrzyście, czytelnie – jeśli chłopki, Seremeciku nie podasz informacji o
    Amber Gold
    to ja ci pomogę. Gwarantuję ci. Będzie druga afera z ujawnieniem danych. Jako dziennikarz zrobię to i myślę, że to się tym razem uda”

Jeżeli ziarno pszenicy wpadłszy w ziemię nie obumrze, zostanie tylko samo, ale jeżeli obumrze, przynosi plon obfity.
  • extraneus
    W 2003 r. Zbigniew Stonoga usłyszał zarzut molestowania nieletniego chłopca w śledztwie tzw. klubu pedofilów z Dworca Centralnego. Obciążające Stonogę zeznania złożył 14-latek uprawiający homoseksualną prostytucję. Obecna gwiazda mediów miała także zarzuty w związku z działalnością zorganizowanych grup przestępczych – wszystkie zarzuty – jak twierdzi Zbigniew Stonoga – zostały umorzone.
    http://niezalezna.pl/67903-stonoga-czlowiek-cienia-jak-odebrac-wiekszosc-pis-owi
    W ramach wczorajszej/dzisiejszej policyjnej obławy antypedofilskiej  przeszukano dom doradcy Stonogi Piotra Tymochowicza.

• mimo pewnych korzyści z jego działalności - szumowina.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.