Ostrzegam! Nie dla tych co mdleją na widok pajączka
25000 plus minus kilka sztuk w Twoje okolicy He he he
No może nie w Twoej okolicy ale w okolicy Darwin w OZ. Nurmalnie powinno ich być maks 300 sztuk a tu panie ten tego 25000 sobie łazi i paczy co by tu sobie ukąsić, upolować i skonsumować:
http://www.smh.com.au/environment/animals/field-of-screams-the-mystery-of-maningridas-25000-tarantulas-20150623-ghv2ip.html
Człowieka, zabić, nie zabiją, ale jak dziabnie to jaciem krencem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL jak cholerka. Plus paw i wokule nie ten teges jest z samopoczuciem
The author has edited this post (w 23.06.2015)
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
No może nie w Twoej okolicy ale w okolicy Darwin w OZ. Nurmalnie powinno ich być maks 300 sztuk a tu panie ten tego 25000 sobie łazi i paczy co by tu sobie ukąsić, upolować i skonsumować:
http://www.smh.com.au/environment/animals/field-of-screams-the-mystery-of-maningridas-25000-tarantulas-20150623-ghv2ip.html
Człowieka, zabić, nie zabiją, ale jak dziabnie to jaciem krencem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL jak cholerka. Plus paw i wokule nie ten teges jest z samopoczuciem
The author has edited this post (w 23.06.2015)
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Czarny był szalenie spokojny, zawsze ucieczka, najwyżej lekkie odepchnięcie. Zaś ten drugi był potwornie agresywny, rzucał się, atakował, rozsypywał te parzące włoski z kupra.
Ten spokojny mi kiedyś zwiał bo zapomniałem mu terrarium zamknąć, wszedł za szafę. Ponieważ to było w nocy to kot jak go wyczuł to szalał przy tej szafie całą noc, więc w końcu się obudziłem. Nie wiedziałem jednak o co chodzi zatem położyłem się dalej spać. Nad ranem dopiero opanowałem sytuacje.
Ten drugi też mi uciekł raz ale relatywnie szybko się zorientowałem.
Można kogoś nieźle nastraszyć podrzucając wylinkę takiego pająka.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Genialny kawałek z genialnej płyty.