Rzecz się stała niesłychana... RAZ chwali PiS! Zresztą w ogóle napisał ...
Wszyscy znamy antypatię RAZ-a do PiS-u i Kaczyńskiego. Tymczasem - rzecz niesłychana - w ostatnim numerze "Do Rzeczy" chwali i daje za wzór! Nie broni przed oszczerstwami, nie stwierdza po prostu korzystne fakty, ale chwali! Artykuł dotyczy Kukiza i jego ruchu. RAZ ostrzega, że przypomina on Platformę na początku jej istnienia i może tak samo skończyć. Radzi Kukizowi, by... czerpał wzór z PiS-u! Zresztą artykuł w ogóle bardzo dobry i przenikliwy, chyba najlepszy od czasu jego upadku, to jest od 2012 roku! Polecam.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Nic
To niech mi RAZ tu nakapie 100000000000000000 kropelek
Sezon na mizianie RAZ'a a PiSem uważa sie za otwarty!
Tak sobie tylko zażartowałem. Wiem, że to was nie śmieszy, ale mnie tak.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Kiedyś ustawił się w rozkroku bo sądził że władza montuje nowoczesną endecje, ale że nie wypaliło to "dostrzega dojrzenie PiSu do nowoczesnej polityki"