Skip to content

Rzecz się stała niesłychana... RAZ chwali PiS! Zresztą w ogóle napisał ...

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Wszyscy znamy antypatię RAZ-a do PiS-u i Kaczyńskiego. Tymczasem - rzecz niesłychana - w ostatnim numerze "Do Rzeczy" chwali i daje za wzór! Nie broni przed oszczerstwami, nie stwierdza po prostu korzystne fakty, ale chwali! Artykuł dotyczy Kukiza i jego ruchu. RAZ ostrzega, że przypomina on Platformę na początku jej istnienia i może tak samo skończyć. Radzi Kukizowi, by... czerpał wzór z PiS-u! :o  Zresztą artykuł w ogóle bardzo dobry i przenikliwy, chyba najlepszy od czasu jego upadku, to jest od 2012 roku! Polecam.

Komentarz

• Ło matko i cÓrko! Olśnienie, czy tylko lśnienie?

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • Jak niewiadomo o co chodzi, to wiadomo o co chodzi.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • W jaki sposób miałby zarobić na tym artykule?
  • Ile kosztuje kropelka benzyny?
    Nic
    To niech mi RAZ tu nakapie 100000000000000000 kropelek
    :D
    Sezon na mizianie RAZ'a a PiSem uważa sie za otwarty!

• Trza mu zabronic chwalic PiS. To jest zarezerwowane tylko dla starej gwardii.
    Tak sobie tylko zażartowałem. Wiem, że to was nie śmieszy, ale mnie tak.
  • To źle. Mistrzowie komedii opowiadali swe dowcipy z kamienną twarzą. Wszyscy inni rechotali a oni nie.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Ee tam. RAZ jest przede wszystkim w partii wielbicieli swoich czterech liter. Ani nie ma awersji do PiSu ani sympatii.  Po prostu nie lubi przegranych, zwłaszcza kiedy sam może być z nimi skojarzony.
    Kiedyś ustawił się w rozkroku bo sądził że władza montuje nowoczesną endecje, ale że nie wypaliło to "dostrzega dojrzenie PiSu do nowoczesnej polityki"
  • Nawrót cukrzycy?
  • peterman
    Nawrót cukrzycy?
    Połączonej z drożdżycą. I to zfermentowaną y przedestylowaną.......
    :D

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.