Skip to content

Ktore z wielkich miast europejskich ma najwiekszy odsetek ludnosci ...

2»

Komentarz

• A ja osobiście wolałbym aby ostatni w Europie zagasił światło John, Jan, lub Johannes. A nie Ahmed. Co mi po tym że u nich też bją murzynów. Wymierają OK ich sprawa ale wcale się nie cieszę z tego bo moi ziomale też mrą.

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • los
    Gupie te Turki. Powinny albo pisac John Kennedy albo Con Kenedi uwentualnie Kenedı.
    Sprawdzilem. Pisza Con Kennedi z mientkim wyglosem. Przy okazji sie dowiedzialem, ze listopad po turecku to jest noyabr. Podobne sa te niektore jezyki.
    Na pewno to był turecki? Bo po turecku jest k
    asım.
  • Sprawa KK jest dowodem nie na moskalizację, ale własnie brukselizację Polski. Albo w takim samym stopniu potwierdza obydwie tendencje.

Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
  • rozum.von.keikobad
    los
    :
    Gupie te Turki. Powinny albo pisac John Kennedy albo Con Kenedi uwentualnie Kenedı.
    Sprawdzilem. Pisza Con Kennedi z mientkim wyglosem. Przy okazji sie dowiedzialem, ze listopad po turecku to jest noyabr. Podobne sa te niektore jezyki.
    Na pewno to był turecki? Bo po turecku jest k
    asım.
    A moze to byl tukmenski albo jakies narzecze.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • extraneus
    Sprawa KK jest dowodem nie na moskalizację, ale własnie brukselizację Polski. Albo w takim samym stopniu potwierdza obydwie tendencje.
    A po czym odroznisz jedno od drugiego? I tu ateizacja i tam, i tu aborcje i tam, i tu muslimy i tam.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • los
    Gupie te Turki. Powinny albo pisac John Kennedy albo Con Kenedi uwentualnie Kenedı. Sprawdzilem. Pisza Con Kennedi z mientkim wyglosem.
    No kłerde, dałbym se obciąć paznokieć u małego palca, że jak 15 lat temu w Turcji byłem to widziałem Can Kennedy caddesi. Co do samego Kennedy to nie jestem pewien, ale pamiętam jak przedwczoraj, że chodziłem i myślałem: "Can, znaczy Dżan... Czemu nie Dżon? No przecie Hamerykan jak je kartofle to trochę tak na Dżian zesuwa się, a więc jest w tym jakiś sens..."
  • a wicie co młody i światowy i pasjonarny Ruch pisze o Polszy? :
    "I don’t know about the other towns in Poland, but Warsaw is very similar to Russia. There is its own Stalin skyscraper, Russian-speaking bums, and old ladies at the markets. However the streets are well-groomed in a European manner."
    a tu blogiszcze - filmik z Szanghaja poci ręce !
    http://dedmaxopka.livejournal.com/71750.html
  • Co tam Polska, Belgia , ta sie dopiero zmoskalizowała!

Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
  • Kolega Belg? Sugeruję w takim razie osiedlić się blisko francuskiej granicy i korzystać z francuskiej służby zdrowia, czasem Belg lub Holender może nie wrócić ze szpitala. Zaobserwowano zresztą, że z upływem lat Belgowie i Holendrzy zaczynają cenić wioski blisko państw ościennych, franciscy i niemieccy lekarze też chętnie otwierają kliniki specjalizujące się w obsłudze zaprzyjaźnionych cudzoziemców. Ale piwo to macie dobre!

• Jorge, nie milion muslimow jest w Moskwie a przynajmniej dwa a najprawdopodobniej cztery.

• los
    Jorge, nie milion muslimow jest w Moskwie a przynajmniej dwa a najprawdopodobniej cztery.
    No, ale ja chyba napisałem na Rebelce, że 800 tys. to żaden wynik, kontekście możliwości (ilości) ?
    JORGE>
  • No to ile, Ignac? Ile jest tego cukru w cukrze?

• 31%

31% — русские;
    14% — азербайджанцы;
    10% — татары, чуваши, башкиры;
    8% — украинцы;
    5% — армяне;
    5% — таджики, казахи, узбеки, киргизы;
    5% — корейцы, вьетнамцы, китайцы;
    4% — чеченцы, ингуши, дагестанцы;
    3% — белорусы;
    3% — грузины;
    3% — молдаване;
    3% — цыгане;
    2% — евреи;
    4% — другие народы.
    http://by24.org/2015/06/03/russians_became_a_national_minority_in_moscow/
  • Po krótkim rachunku wychodzi mi, że tych muslimów jest w Moscovii istotnie ponad 4 miliony.
    Tak zresztą sprawiedliwie się rozkłada 1/3 Moskale, 1/3 muslimy i 1/3 reszta.

• Chciałbym zgłosić małe zastrzeżenie, czy raczej uzupełnienie. Los napisał o bezwzględnej ilości, ale nie pisał o stosunku liczby muzułmanów do ogółu mieszkańców. Pod tym względem może sprawa przedstawiać się inaczej. Chociaż jeśli o to chodzi, z oczywistych względów prawdopodobnie wygrywa Tirana. No, ale w stolicy Albanii mieszka znacznie mniej ludzi, raptem 600 tysięcy z hakiem.
  • los
    Jako rzekl prezes al-Dzaziry - nie kazdy muzulmanin to terrorysta ale kazdy terrorysta to muzulmanin.
    Nie powiedziałbym. Terroryści mogą być różnego rodzaju. Taka ETA na przykład nie za dużo ma wspólnego z islamem.
    ;)
  • A skaleczyli kogoś w ostatnich latach?

• Rzchanym
    Chciałbym zgłosić małe zastrzeżenie, czy raczej uzupełnienie. Los napisał o bezwzględnej ilości, ale nie pisał o stosunku liczby muzułmanów do ogółu mieszkańców. Pod tym względem może sprawa przedstawiać się inaczej. Chociaż jeśli o to chodzi, z oczywistych względów prawdopodobnie wygrywa Tirana. No, ale w stolicy Albanii mieszka znacznie mniej ludzi, raptem 600 tysięcy z hakiem.
    Nie przypadkiem w pytaniu został użyty wzrot "wielkie miasto."

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.