Skip to content

Komentarz

• Ciekawe1jak reaguje na coś takiego:
    wpolityce.pl
    Przy okazji informator periodyku Lisa zdradza dziwne obyczaje, jakie panowały na salonach głowy państwa.
    Komorowscy mieszkają na piętrze z synem, córką i trzema psami. Lubią ten budynek, czuli się w im jak u siebie. Psy od czasu do czasu waliły kupy na
    środku
    dywanów.
    źródło
    Jeżeli to prawda, to ja niczego nie rozumiem, bo pies jak przestaje być szczeniakiem wie gdzie ma się załatwiać.
  • ms.wygnaniec
    Jeżeli to prawda, to ja niczego nie rozumiem, bo pies jak przestaje być szczeniakiem wie gdzie ma się załatwiać.
    zwłaszcza, że miały ogromną, ogrodzoną posesję/ogród i mogły tam biegać do woli.

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • sorry, ale tandem kaszalotów wygląda tak dostojnie, że sami mogliby obok tych psów kucać
  • ms.wygnaniec
    Ciekawe1jak reaguje na coś takiego:
    wpolityce.pl
    :
    Przy okazji informator periodyku Lisa zdradza dziwne obyczaje, jakie panowały na salonach głowy państwa.
    Komorowscy mieszkają na piętrze z synem, córką i trzema psami. Lubią ten budynek, czuli się w im jak u siebie. Psy od czasu do czasu waliły kupy na
    środku
    dywanów.
    źródło
    Wygląda to na rodzinę dysfunkcyjną i patologiczną.

W jedności siła!

"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.