Skip to content

Władcy ("prawicowych") marionetek

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Stanisław Janecki słusznie prawi
http://wpolityce.pl/media/226562-18-grudnia-2014-r-to-czarny-czwartek-polskich-mediow-i-kleska-demokracji-w-wersji-iii-rp
Nie zauważyłem jednak, aby Piotr Zaremba napluł w pysk Dominice Wielowiejskiej a Piotr Skwieciński spoliczkował Cezarię Michalską.
Podajecie sobie rączki, siadacie w jednym studio i udajecie, że wszyscy jesteście dziennikarzami, a dla "prawicowej" tłuszczy w wąsko stargetowanych mediach macie wykładnie ala Janecki.
Powoli stajecie sie tak samo wiarygodni, jak oni.

Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika

Komentarz

• No co waść! Przecież na jakimś balu jeszcze razem zatańczą.
  • "Ona tańczy dla mnie"
    http://img.interia.pl/rozrywka/nimg/p/5/Charytatywny_Bal_3161608.jpg
    The author has edited this post (w 19.12.2014)
  • Piotr Zaremba bił się z ochroniarzem św.p. Gudzowatego w obronie Pawła Wrońskiego a Robert Mazurek nie jeden raz szczycił sie przyjeźnieniem z  Dominiką Wielowiejską. Wiemy w czyim towarzystwie wpierdalał kotlety Rafał Ziemkiewicz.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • los
    Robert Mazurek nie jeden raz szczycił sie przyjeźnieniem z  Dominiką Wielowiejską.
    ... piłam zakwas buraczany...

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Juz sobie wyobrazam te polemiki Zaremby z Wielowiejska, Skwiecinskiego z Zakowskim i Semki z Kuczynskim - o sprawie Rachonia rzecz jasna.
    Jakie to wszystko żałośnie skurduplone!

Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
  • Ale czeba przyznać, że Owsiak dość elegancko wtopił z tym wyproszeniem Rachonia. Pal sześć ziewnikarzy, ale Owsiak w gruncie rzeczy stanął tam, gdzie stali chłopaki od rzezi paryskiej.
  • agent
    Ale czeba przyznać, że Owsiak dość elegancko wtopił z tym wyproszeniem Rachonia. Pal sześć ziewnikarzy, ale Owsiak w gruncie rzeczy stanął tam, gdzie stali chłopaki od rzezi paryskiej.
    Notto nas dwóch to zauważyło, przydałby się jakiś pomysł na demotywator, coby to skojarzenie upowszechnić.
  • Wtopił na tyle, że anty-pisowi ludzie kłócą się między sobą już o całość WOŚP.
  • Zaremba:
    http://wpolityce.pl/polityka/254620-pycha-kroczyla-przed-upadkiem-po-a-co-z-pycha-prawicy
    W dziennikarstwie również przyjść musi nowe pokolenie, pokolenie które nie ma czipa w mózgu, te wszystkie Mazurki, Warzechy, Zaremby muszą ustąpić miejsca Budyniom, bo to jest dla nas po prostu kula u nogi. I to nie taka która spowalnia nam marsz ale taka która ciągnie nas na dno.
    The author has edited this post (w 02.06.2015)
  • "Świętujcie! - zachęcałem... "
    ROTFL.  Gdyby nie zachęta Zaremby, nie wiedzielibyśmy czy można swiętować...
    :D

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • przemk0
    te wszystkie Mazurki, Warzechy, Zaremby muszą ustąpić miejsca Budyniom(..)
    Ja z tej listy kojarzę tylko Mazurka, z rubryki dowcipasowej jakiegoś tygodnika. Większość nazwisk komentatorów/dziennikarzy które na tym forum pada jest mi całkowicie obca. Ludzie nie mają czasu na czytanie i dociekanie, analizowanie i komentowanie, no chyba że jakieś ploty. Komorowski przegrał przez krzesło i szoguna - bądźmy szczerzy.
  • Jeden kolega Budynia skomentował to
    "a ja to od początku miałem rację, a teraz mogę się wam do tego przyznać".
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.