Skip to content

Prezydent na Jasnej Górze

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Patrzę i się jeszcze dziwię, że to jest rzeczywistość, bo jeszcze sie nie przyzwyczaiłam do nowej sytuacji. Najmłodszy prezydent na świecie, Polski Prezydent modli się,  bez słów,  u stóp Królowej Polski.
Przygotujcie chusteczki!
http://tv.niedziela.pl/film/1210/Prezydent-elekt-na-Jasnej-Gorze

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.

Komentarz

• Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Piękne
  • Jest moc.
  • Młody, a się modli. Modli się, a ma elegancką żonę, która na salonach raczej nie będzie niemową. modli się, a ma ładną córkę.
    Tego wszystkiego percepcja leminga nie pojmie.
  • Łyżka dziegdziu.
    Ja i bez zchusteczki i z dużą rezerwą.
    Po zobaczeniu fotki, gdzie AD klęka przed jakąś oszustko-szarlatanką, smarującą go jakąś mazią....
    Natomiast sam gest - prezydenta elekta - politycznie bardzo celny.
    POłomstwo wije się jak diabeł po pokropieniu święconą wodą. Z panem Sową na czele (ten kapłan katolicki).
    Drugi gest - wizyta na Wawelu - rwnież.
    Ciekawe jak będzie pierwsza wizyta zagrabaniczna?...
    Tegoroczne dożynki będą już z nowym prezydentem. Czy też na Jasnej Górze...
  • Miejmy nadzieję że to nie jest gest tylko samo życie, tak to wygląda, albowiem rodzice Prezydenta mówią tak:
    http://www.tvn24.pl/wideo/z-anteny/rodzice-prezydenta-elekta-to-poczatek-czegos-bardzo-odpowiedzialnego-pan-bog-wyznaczyl-mu-nowa-misje
    ,1426844.html
  • Po zobaczeniu fotki, gdzie AD klęka przed jakąś oszustko-szarlatanką, smarującą go jakąś mazią....
    ..................
    Coś bliżej Romek?
  • Mój Prezydent
    :)

"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
  • staszek1
    Po zobaczeniu fotki, gdzie AD klęka przed jakąś oszustko-szarlatanką, smarującą go jakąś mazią....
    ..................
    Coś bliżej Romek?
    http://wpolityce.pl/kosciol/195281-syryjska-mistyczka-i-stygmatyczka-myrna-nazzour-w-polsce

"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
  • Kol. Romeck nadal siłuje się z wewnętrznym tradziuchem.
  • Tak myślę
  • peterman
    Kol. Romeck nadal siłuje się z wewnętrznym tradziuchem.
    )))))))
    <na boku>
    r
    omeck, przez małe "r", to po prostu wymowa imienia dla Angoli...
    mój brat jest np. meereck
    </na boku>
  • Gosc po prostu wie co go czeka.
    mnie to zdjecie troche ocucilo: od wczoraj rana jestem jak pijana z radosci a przeciez walka dopiero sie zaczyna.

"Nie myslcie, ze przynioslem na ziemie pokoj. Nie, ale miecz."
    Pan Jezus
  • Myrna Nazzour nie jest oszustką!
  • kania.zu.kurz
    Myrna Nazzour nie jest oszustką!
    czy jest oficjalne stanowisko Kosciola w jej sprawie?

Pan Jezus
  • Ano wspaniale, Częstochowa i Wawel. A w poniedziałek rano było spotkanie z warszawiakami, rozdawanie kawy, czyli służba publiczna (co natychmiast podchwyciły media zachodnie, widzą w nim też polskiego Orbana, i to nie jest zarzut jak czytam), potem był hołd Pileckiemu, w międzyczasie Pierwsza Dama poszła do pracy i zapowiedziała, że dociągnie swoją klasę do wakacji. To jest coś niesamowitego, a elekcja nastąpiła w święto Zesłania Ducha Świętego.
  • Coś pięknego. Będę zawsze go wypominał w różańcu. Mamy wspaniałego prezydenta.
  • romeck
    Ciekawe jak będzie pierwsza wizyta zagrabaniczna?...
    Zgodnie z wektorami naszej polityki powinien to być Kijów.
  • Kijów jest już pozamiatany, a biorąc pod uwagę że sami Ukraińcy nie bardzo chcą z nami...
    http://ec.mixxt.pl/networks/forum/thread.370109
  • przemk0
    Ano wspaniale, Częstochowa i Wawel. A w poniedziałek rano było spotkanie z warszawiakami, rozdawanie kawy, czyli służba publiczna (co natychmiast podchwyciły media zachodnie, widzą w nim też polskiego Orbana, i to nie jest zarzut jak czytam), potem był hołd Pileckiemu, w międzyczasie Pierwsza Dama poszła do pracy i zapowiedziała, że dociągnie swoją klasę do wakacji. To jest coś niesamowitego, a elekcja nastąpiła w święto Zesłania Ducha Świętego.
    Bo Polskosc to Normalnosc.

Pan Jezus
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.