Jak jest Newsweek po niemiecku ?
Sorki za znów mój szoczek, o którym prawie wszyscy wiecie, a ja nie wiedziałem, ale może jest takich jak ja więcej ? No bo pojawiła się akcja na internetach dotycząca wywalenia Lisa z mediów publicznych. Zadałem więc sobie pytanie, czy właściciel Newsweeka, jednak amerykańskiego wydawcy, gdzie mimo tamtejszego skurwenia, jakieś standardy funkcjonują, wie co się u nas w Polsce w Newsweeku dzieje ? I poguglałem. Otóż wydawcą Niewseeka w Polsce jest Alex Springer, który kupił licencję na wydawanie tego periodyku. Czyli amerykański Newseek jest w Polsce niemiecki. Jaka piękna tragedia ! Newsweek, Onet i Fakt, ten ostatni to listek figowy, chociaż słyszałem że już niebardzo. Dojczland Dojczland iber ales, Lis jest nie do ruszenia. A kto jest wrogiem nr 1 dla nas, Polaków ? Historia jest nudna.
JORGE>
The author has edited this post (w 21.05.2015)
JORGE>
The author has edited this post (w 21.05.2015)
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Polacy są najwiekszym wrogiem samych siebie. Aleksy Wiosenny jest tylko handlarzem broni, która sprzedaje nam abyśmy się wzajemnie niszczyli.
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Wystarczy wejść na ich stronę i zerknąć co, kto i gdzie.
U giermańca to oni maja swoje regional branch office. A ze pracują tam niemcy? No cusz, a kogo się spodziewać? Szerpów?
Key business addresses
1 St James's Square
London, SW1Y 4PD
+44 (0)20 7496 4000
Fax:
+44 (0)20 7496 4630
Houston TX, 77079-2696
United States
+1 281 366 2000
- BP International Centre for Business and Technology
- Chertsey Road, Sunbury-on-Thames
The author has edited this post (w 21.05.2015)Middlesex TW16 7LN
United Kingdom
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
To ło:
http://www.bp.com/en/bp-europa-se.html
Siedziba rejestrowa w Hamburgu, biura w Bochum, hitlerowce w zarządzie.