Skip to content

Podziękujmy Józefowi Orłowi

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Bo moim zdaniem bez Jego Ruchu Kontroli Wyborów i zmobilizowania tysięcy wolontariuszy, to te wybory by Andrzej Duda przegrał.

W jedności siła!

"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu

Komentarz

• Orlowi w ogole za caloksztalt. on jest przeca zalozycielem/inicjatorem Klubu Ronina.

"Nie myslcie, ze przynioslem na ziemie pokoj. Nie, ale miecz."
    Pan Jezus
  • Chałwa Orłu Józefu!
  • davenia
    Orlowi w ogole za caloksztalt. on jest przeca zalozycielem/inicjatorem Klubu Ronina.
    Ronin to cenna inicjatywa, ale jednak nie mająca aż takiego wpływu na życie polityczne w naszym kraju jak RKW.

W jedności siła!

"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
  • mi też możecie, nie krępujcie się :P
  • qiz
    mi też możecie, nie krępujcie się :P
    Mówi kolega  -
    ma kolega...
  • I temu Orłu, i Qizu, i wszystkim zaangażowanym w przebieg oraz pilnowanie wyborów najpiękniej jak umiem dziękuję.
  • ANo dziękujemy i doceniamy. A i cieszymy się, że nam także swoją małą y skromną cegiełkę, na swój sposób, dołożyć się udało.

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • starybelf
    davenia
    :
    Orlowi w ogole za caloksztalt. on jest przeca zalozycielem/inicjatorem Klubu Ronina.
    Ronin to cenna inicjatywa, ale jednak nie mająca aż takiego wpływu na życie polityczne w naszym kraju jak RKW.
    dla Polakow za granica to bezcenne widziec/slyszec jakis namysl nad Polska.
    nowa formula komentowania nie biezacych wydarzen a tematycznie to nie to samo ale jednak. nie ogladam tylko wtedy kiedy jest Raz, Terlik albo Dudek. dzialaja mi na nerwy, kazdy z innego powodu.
    Orzel ok.
    The author has edited this post (w 28.05.2015)

Pan Jezus
  • o, wlasnie: z perspektywy zagramanicznej zupelnie nie bylo widac Anny Fotygi. co z nia?

Pan Jezus
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.