Wybory wygrała rodzina Dudów
Nie Andrzej Duda.
Te kilka procent roznicy to efekt Pań Agaty i Kingi, bez nich nie byłoby wygranej.
Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
Te kilka procent roznicy to efekt Pań Agaty i Kingi, bez nich nie byłoby wygranej.
Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
"Kochana pani Ania" to nie tylko ma te oczy, ale i charakter taki, jak wygląd. Widziałam ją w akcji, jeszcze jako marszałkową, jak zwracała się do dziewuszki-kelnerki. Miałam ochotę podejść i zwrócić uwagę, że takie chamstwo i buta nie przystoi, ale za dużo było przy jej stoliku w kawiarni podobnych jej "dam", więc zrejterowałam. Chamica i tyle! Jakieś miewam szczęście do spotykania tych baboli. Innym razem widziałam bowiem w akcji "bohaterską" Krzywonos, jak spuszczała łomot dziewczynie, która podawała jej na Nowym Świecie ulotkę, chyba biura podróży. Babsko mordę rozdarło na pełny regulator, wykrzykując coś o nierobach. Zgoda, można nie lubić natrętnych ulotkowiczów, ale chamstwo nie jest na to odpowiedzią. Tfu! Popłynęły - i dobra.
ALE KLASA!
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.