Skip to content

Musimy odebrać Polskę gnidom

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Po dwóch tygodniach śledzenia kampanii między pierwszą a drugą turą, a szczególnie po ostatnich dniach, zwłaszcza po dniu dzisiejszym, kładę sie spać zatruty. Boli mnie głowa, czuję mdłości i chce mi się wymiotować.
Takiej dawki już nawet nie arogancji, ale agresji władzy, takiego cynizmu, tak bezczelnego kłamstwa, tak śmierdzącego strachu o własne tyłki, takiej pogardy, nienawiści, tak rozchamionej propagandy, tak popuszczonych zwieraczy i braku jakiejkolwiek przyzwoitości nie odczuwałem od czasów komuny. Zdążyłem już zapomnieć, że to możliwe.
To, co ta zgniła, zdeprawowana i zdegenerowana władza wyprawia, by za wszelką cenę utrzymać swe stołki i apanaże, to, jak płaszczą sie przed nią, wysługują i liżą jej tyłek tak zwane elity, przyprawia o nudności. Głosowanie przeciwko nim to już nie jest sprawa polityki. To kwestia etyki i estetyki.
Michnik krzyczy, że nie oddadzą Polski gówniarzom. Ja czuję się w obowiązku napisać: musimy w końcu odebrać Polskę gnidom.
RAZ w moim imieniu

Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika

Komentarz

• A tag to do RAZa czy do gnid ?
    JORGE>
  • W moim imieniu RAZ najadł się koniny z gryla.  Do dziś mam niestrawność i czkawkę.

"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
  • ombretta
    W moim imieniu RAZ najadł się koniny z gryla.  Do dziś mam niestrawność i czkawkę.
    No i co z tego ? Dla RAZa ?
    JORGE>
    The author has edited this post (w 23.05.2015)
  • No i to z tego, że bawią mnie wezwania gnidy do odebrania Polski gnidom.   Nurmalnie, darwinizm w populacji mendoweszek.

"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.