Skip to content

Najlepszy spot kampanii

DMCDMC
edytowano March 2015 w Forum ogólne
https://www.youtube.com/watch
0,5 mln wyjświetleń na pejsie od rana i 20 tys. udostępnień.

Komentarz

• Niezły.

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • w sam raz na cisze wyborcza:)

"Nie myslcie, ze przynioslem na ziemie pokoj. Nie, ale miecz."
    Pan Jezus
  • W ostrogach, ale boso!
  • Btw; podobi misię termin debaty u Kukiza - tuż przed ciszą wyborczą.

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Mania
    Btw; podobi misię termin debaty u Kukiza - tuż przed ciszą wyborczą.
    Chyba nie będzie debaty: "- Nie będzie piątkowej debaty pomiędzy Bronisławem Komorowskim i Andrzejem Dudą w Lubinie - poinformował później Miłosz Lodowski ze sztabu Pawła Kukiza na antenie Polskiego Radia 24. Dodał, że kwestia ewentualnej debaty w Lubinie jest już zamknięta. "
    http://wiadomosci.wp.pl/kat
    ,1038663,title,Nie-bedzie-debaty-zaproponowanej-przez-Pawla-Kukiza,wid,17552526,wiadomosc.html
    Szkoda by było, bo tej jutrzejszej ustawki chyba nie będę oglądać,  szkoda nerwów.
  • Jak tu wkleić stronę? Kopiuję adres i wklejam, i zonk.
  • Zmiany z godziny na godzinę
    :(

• Może się jeszcze coś zmieni, ale widać, że Komorowski się boi, bo nie zna pytań. No i jak to, jaśnie pan miałby się fatygować do jakiegoś Lubina? Toż nawet prokurator przyszedł do pałacu, żeby z nim porozmawiać.
  • Cyrylica
    Jak tu wkleić stronę? Kopiuję adres i wklejam, i zonk.
    wyświetla mi się "nie ma takiej strony".

• Mania
    Cyrylica
    :
    Jak tu wkleić stronę? Kopiuję adres i wklejam, i zonk.
    wyświetla mi się "nie ma takiej strony".
    Nie wiem, dlaczego. Artykuł jest na głównej WP.
    The author has edited this post (w 20.05.2015)
  • Spot Wojciecha Cejrowskiego ma już ponad 2 mln odsłon.
    :D
  • To jak się to stało, że ja widzę na Jutrąbce niecałe szejset?
  • Dwa miliony sto dziewięćdziesią dwa tysiące sześćset
    :)
    A ja zebrałam dziś chyba ponad setkę lajków, grasując po fb, nawet się dziwię, ze misię tak refleks wyostrzył i wena nawiedziła. Chyba z powodu nabuzowania. Boję się, że niebawem zeświruję, ale przeganianie lemingów na stronie Komorra jest fajne. Matoły w odwrocie. Bulowi napisałam, ze skonczył swoją kadencję na pierdzącej kanapie u Wojewódzkiego.
    The author has edited this post (w 21.05.2015)

• Szturmowiec.Rzplitej
    To jak się to stało, że ja widzę na Jutrąbce niecałe szejset?
    Obejrzyj na fejsbuku (drugi ze wskazanych linków;)
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.