Gdybym to ja byla suflerka Komoruskiego to by mnie nie bylo widac. A moja imienniczka to amatorszczyzna. Najwieksza wada Polakow to naiwnosc i z tym niewiele mozna zrobic. A Duda dziala optymalnie. Dixi.
Najistotniejsze jest to, że Brąk popełnia takie błędy, których nawet ja bym chyba nie popełnił. Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
jowita1 Gdybym to ja byla suflerka Komoruskiego to by mnie nie bylo widac. A moja imienniczka to amatorszczyzna.
No właśnie też się zastanawiałem....Czemu Jowita zamiast wykorzystać najnowsze zdobycze techniki lat 60tych ubiegłego wieku w postaci słuchaweczki wpiętej w zółtowoskowaną małżowinę Bronka i nawijąć rozkazy przez mikrofon ukryty w zegarku ala Secret Agent, wolała przykleić swe czółko do spoconych pleców? “It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
Ludziska sa w stanie uwierzyc w spiski judeo-masonskie, wszechwladze reptiljanow i demonicznosc JarKacza, niz to, ze sa niewolnikami kilkunastu oligarchow. O ile przecietny Ukrainiec orientuje sie dosc sprawnie w tej piramidzie o tyle termin oligarchia z ust Polakow prawie nie pada. Tutaj w Tomaszowie Mazowieckim na ulicach tylko plakaty Dudy, ani jednego Broxa, ale I runde wygral p.rezydent. Co prawda tylko 15 glosami, ale jednak... A to miasto antykomora i niemal zaPiSowane. Ot paradox.
W Krakowie, Komor coraz bardziej butny. W drugiej rundzie będzie chamówa nie do opisania. Potrenowałabym jednak ze sztabowcami "niebezpieczne związki", bo ten temat wyzwala w Bronxie agresję. Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
O właśnie właśnie - optymalnie. Piękne słowo, łączące z tym co i jak się da, jakie są warunki, na ile pozwalają i ile można ugrać. JORGE> The author has edited this post (w 18.05.2015)
Mania Potrenowałabym jednak ze sztabowcami "niebezpieczne związki", bo ten temat wyzwala w Bronxie agresję.
Samo wejście do studia wyzwala w Bronxie agresję. Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Mania W Krakowie, Komor coraz bardziej butny. W drugiej rundzie będzie chamówa nie do opisania. Potrenowałabym jednak ze sztabowcami "niebezpieczne związki", bo ten temat wyzwala w Bronxie agresję.
O tym piszę w hyde parku. Bronisław atakujący to Bronisław prawie zwycięski, dlatego trza go wyprowadzić z równowagi. To moim zdaniem recepta na sukces. W jedności siła!
"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
Mania : Potrenowałabym jednak ze sztabowcami "niebezpieczne związki", bo ten temat wyzwala w Bronxie agresję.
Samo wejście do studia wyzwala w Bronxie agresję.
Owszem, tyle, że w studio tvn wypadł fatalniej niż wczoraj, bo groził dziennikarzowi. I to się przełożyło na wzrost poparcia dla AD. Istotne pytanie brzmi: jak rozmawiać z chamem? Jasne, ze najlepiej unikac chamów, ale jeśli już jesteśmy zmuszeni? To jak? Duda wczoraj powiedział "pan kłamie", "ktoś pana wprowadza w błąd". To było dobre, bo Komor nie odpowiedział. Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Chamstu nalezy sie przeciwstawiac silom i kulturom osobistom jak rzecze motto Golasa. Nic tak nie wkur...a chama jak sila spokoju i uprzejme pyskowanie. Przetestowane na polskich "biznesmenach" co to ukradli pierwszy milion i boja sie wlasnego cienia.
Komentarz
Tak się mi jakoś nagleż skojarzyła.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
Potrenowałabym jednak ze sztabowcami "niebezpieczne związki", bo ten temat wyzwala w Bronxie agresję.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
JORGE>
The author has edited this post (w 18.05.2015)
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Bronisław atakujący to Bronisław prawie zwycięski, dlatego trza go wyprowadzić z równowagi. To moim zdaniem recepta na sukces.
W jedności siła!
"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
Istotne pytanie brzmi: jak rozmawiać z chamem?
Jasne, ze najlepiej unikac chamów, ale jeśli już jesteśmy zmuszeni? To jak?
Duda wczoraj powiedział "pan kłamie", "ktoś pana wprowadza w błąd". To było dobre, bo Komor nie odpowiedział.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.