Może, może. Ja się zarejestrowałem na wszystkie dni. Kiedy będę, to się zobaczy. Mam ostatnio sporo różnych spraw do pozałatwiania. The author has edited this post (w 13.05.2015)
15 min obsuwy, a prowadzi red Warzecha Łukasz OSP to potęga reszta daleko w tyle Polko mówi o jakimś innym państwie albo nie wskazuje jak społeczeństwo ma to finansować bo czegośnie rozumiem w załozeniach Grajewski bardzo OK, model fiński plus elastyczność brytoli, a państwo istnieje teoretycznie w tym zakresie Polko 'Narodu się nie pokona' reszta to przypisy Grosse bardzo ciekawie o modelu pomocowym popytowym bez modyfikacji struktur słabszych państw oraz że obecnie pomoc idzie dla lokalnych banksterów Jasiecki to rozmywa Kuźmiuk twierdzi że środki UE to 10% inwestycji w Poosce ale widowiskowo ulokowane więc lepiej widoczne We wnioskach Grosse bredzi w analogii historycznej (romantyzm be pozytywizm cacy) a autonomiczne elity i silne państwo to banał. Jasiecki diagnozuje nie podając rozwiązań. Kuźmiuk pokazuje na obszary rozwiązań prawnych i słusznie wskazuje że nie ta ekipa. The author has edited this post (w 14.05.2015)
Komentarz
https://www.popler.tv/SobieskiTV/44424
The author has edited this post (w 13.05.2015)
OSP to potęga reszta daleko w tyle
Polko mówi o jakimś innym państwie albo nie wskazuje jak społeczeństwo ma to finansować bo czegośnie rozumiem w załozeniach
Grajewski bardzo OK, model fiński plus elastyczność brytoli, a państwo istnieje teoretycznie w tym zakresie
Polko 'Narodu się nie pokona' reszta to przypisy
Grosse bardzo ciekawie o modelu pomocowym popytowym bez modyfikacji struktur słabszych państw oraz że obecnie pomoc idzie dla lokalnych banksterów
Jasiecki to rozmywa
Kuźmiuk twierdzi że środki UE to 10% inwestycji w Poosce ale widowiskowo ulokowane więc lepiej widoczne
We wnioskach Grosse bredzi w analogii historycznej (romantyzm be pozytywizm cacy) a autonomiczne elity i silne państwo to banał.
Jasiecki diagnozuje nie podając rozwiązań.
Kuźmiuk pokazuje na obszary rozwiązań prawnych i słusznie wskazuje że nie ta ekipa.
The author has edited this post (w 14.05.2015)
https://www.youtube.com/watch
"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)