Skip to content

Polska Wielki Projekt 2015 - się wybieracie?

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Bo ja się postaram.
http://polskawielkiprojekt.pl/

Komentarz

• Posłuchaj sobie na poppler.tv nagrań z pierwszego kongresu, czy drugiego, nic nowego nie usłyszysz.
  • przemk0
    Posłuchaj sobie na poppler.tv nagrań z pierwszego kongresu, czy drugiego, nic nowego nie usłyszysz.
    Może gdzieś jestem na filmach?
  • Może mi się uda. Bardzo bym chciała być przynajmniej w sobotę.
  • mmaria
    Może mi się uda. Bardzo bym chciała być przynajmniej w sobotę.
    Się zapisałem na czwartek-piątek-sobotę, bo niedzielę już kilka razy słuchałem
  • Może, może. Ja się zarejestrowałem na wszystkie dni. Kiedy będę, to się zobaczy. Mam ostatnio sporo różnych spraw do pozałatwiania.
    The author has edited this post (w 13.05.2015)
  • 15 min obsuwy, a prowadzi red Warzecha Łukasz
    OSP to potęga reszta daleko w tyle
    Polko mówi o jakimś innym państwie albo nie wskazuje jak społeczeństwo ma to finansować bo czegośnie rozumiem w załozeniach
    Grajewski bardzo OK, model fiński plus elastyczność brytoli, a państwo istnieje teoretycznie w tym zakresie
    Polko 'Narodu się nie pokona' reszta to przypisy
    Grosse bardzo ciekawie o modelu pomocowym popytowym bez modyfikacji struktur słabszych państw oraz że obecnie pomoc idzie dla lokalnych banksterów
    Jasiecki to rozmywa
    Kuźmiuk twierdzi że środki UE to 10% inwestycji w Poosce ale widowiskowo ulokowane więc lepiej widoczne
    We wnioskach Grosse bredzi w analogii historycznej (romantyzm be pozytywizm cacy) a autonomiczne elity i silne państwo to  banał.
    Jasiecki diagnozuje nie podając rozwiązań.
    Kuźmiuk pokazuje na obszary rozwiązań prawnych i słusznie wskazuje że nie ta ekipa.
    The author has edited this post (w 14.05.2015)
  • No to sobie jestem. I sobie posłucham. Wielki Projekt ma na razie niewielką publiczność. Choć powoli się zapełnia.
  • Ja byłam już w marcu. Na dwóch panelach. Siedziałam za JK
    :)
    https://www.youtube.com/watch

"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.