Skip to content

Imperium kontratakuje

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Bronek JOW-ów się chwyta.
http://wiadomosci.wp.pl/kat
,1342,title,Komorowski-przedstawia-swoje-propozycje,wid,17527409,wiadomosc.html

Komentarz

• Gdyby były normalne media, to byłby to strzał iście samobójczy, natomiast tu i teraz...
  • ms.wygnaniec
    Gdyby były normalne media, to byłby to strzał iście samobójczy, natomiast tu i teraz...
    Test na intencje Ciasteczka, jak na to zareaguje.
    BTW, większym samobójem było grożenie Rymanowskiemu i ostrzeżenie żeby się nie interesował niebezpiecznymi związkami. Jakoś nie zauważyłem, aby ktoś to podchwycił (poza Budyniem).
  • no ale to YOWy to ostatnio nie mayą naylepszey prasy ... no y ludzie głsowali na Kukiza yako "antysystemowca" raczey niż orędownika YOWów
    Miota się pan Bronek ... ale 5 lat prezydentury y 8 lat rządów PO yuż nie skoryguye...
  • No tak po prawdzie, to może (i powinno) zostać odebrane jako wyraz absolutnej desperacji i jednocześnie bezradności dużego pajacu.

"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
  • No przecie w sprawie JOW-ów już wczorej nasz b. kolega pedział że wuj wuj.
  • Nie JOWy ale kwestia finansowania partii z budżetu jest powazna, lud moze to kupić.

Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
  • extraneus
    Nie JOWy ale kwestia finansowania partii z budżetu jest powazna, lud moze to kupić.
    Nu ale to pakiet, macie JOWy a w zamian wykańczamy PiS finansowo (że pozostałych przy okazji też, to na razie cisza).
    Za dobrodusznym Wujem Bronkiem nie stoi ekipa dzielnych harcerzy, tylko całkiem bystra Orda.
  • Brzost
    ms.wygnaniec
    :
    Gdyby były normalne media, to byłby to strzał iście samobójczy, natomiast tu i teraz...
    BTW, większym samobójem było grożenie Rymanowskiemu i ostrzeżenie żeby się nie interesował niebezpiecznymi związkami. Jakoś nie zauważyłem, aby ktoś to podchwycił (poza Budyniem).
    Brzoscie, mozesz podac namiar na Budynia? cos mi ostatnio z kompem sie dzieje i po prostu coraz wiecej stron mi sie nie otwiera.

"Nie myslcie, ze przynioslem na ziemie pokoj. Nie, ale miecz."
    Pan Jezus
  • davenia
    [quote="Brzost"]
    Brzoscie, mozesz podac namiar na Budynia? cos mi ostatnio z kompem sie dzieje i po prostu coraz wiecej stron mi sie nie otwiera.
    Namiary prywatne czy publiczne?
    Wpisy na blogu są tu:
    http://blog-n-roll.pl/pl/przeboje-zaskoczenia-i-pierwsze-wnioski-z-kampanii
    a prywatnego maila mam chyba na innym komputerze, w domu.
  • dzieki! blog zmienil szate grafizna... i nazwe. moze dlatego nie umialam znalezc.

"Nie myslcie, ze przynioslem na ziemie pokoj. Nie, ale miecz."
    Pan Jezus
  • davenia
    dzieki! blog zmienil szate grafizna... i nazwe. moze dlatego nie umialam znalezc.
    Przeniósł się na inny portal już jakiś czas temu.
  • Brzost
    Już zareagował przez fejsbóka: zapowiedział, że będzie wrzucał fakty co do stosunku do JOWów Bula przez ostatnie lata i co w tej materii (nie)robił.
    ==
    przy okazji - teraz widzę jak świetnie był przygotowany w świecie mediów społecznściowych!
    przegladając wiele stron jemu poświęcoych (facebook, sam ma dwie)
    natknąłem się na.... Miłosza Lodowskiego! Z tekstem: Pawełku melduję częściowe wykonanie zadania
    ;)
    )
    A, czyliże robił mu kampanię graficzno-reklamową
    ==
    edit: szperałem dalej
    rebelyowiec jest autorem teledysku wyborczego Ciasteczkowego.
    na wizji od 2min50sek
    , przed tym puszczono spot
    The author has edited this post (w 11.05.2015)
  • A kiedyś było: Forum Frondy, PiSu rządy. Jak pojawiały się opcje "antysystemowe" to raczej wynikało to z ich ideowego kierunku, a u Kukiza trudno mówić o jakimś kierunku w ogóle.
  • Nie Imperium, ale również nie odpoczywa:
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.