wyborowo-rebelyowo wątas-szmontas
wyborowo-rebelyowo wątas-szmontas
Przed wyborami, tuż-tuż, nie mogłem się powstrzymać i zajrzałem na Rebelyę.
Na początku było nawet fajnie, zabawnie i wesoło. Naprawdę!
Aż zacząłem śpiewać:
Ale potem zacząłem się nie-dziwić:
Ja mu ufam!
(...) Otóż już wyjaśniam! Najlepszym kandydatem jest Jego Ekscelencja Władimir Władimirowicz Putin, tak przecież mówi Korwin! Ale skoro on już jest zajęty to ja wybieram tego drugiego. Przekonał mnie do niego zwłaszcza jego racjonalny stosunek do Rosji, z którą warto wejść w sojusz, a nie nadal trzymać ze zdominowaną przez wpływy masońskie i żydowskie Ameryką
===
Potem jeszcze zenekben.... ech, zajrzeć i uświadomić sobie, że to przecież nie są... leming!
===
Od siebie dodam, że wielu moich znajomych-znajomych głosuje na Brauna, bo... katolik. Ech.
The author has edited this post (w 03.05.2015)
Przed wyborami, tuż-tuż, nie mogłem się powstrzymać i zajrzałem na Rebelyę.
Na początku było nawet fajnie, zabawnie i wesoło. Naprawdę!
Aż zacząłem śpiewać:
Franciszek Bielinski===
Siekiera, motyka, tramwaj, buda,
Grzegorz Braun czy Andrzej Duda?
Może Cookies, może Krul?
Aby tylko przegrał Bul.
Siekiera, motyka, dratwa, sznurek
Poprze ktoś panią Ogórek?
Może znajdzie się idiota
Który poprze Palikota?
Siekiera, motyka, dwa widelce
Ruch się zaczął na Rebelce
Patryoty i agienty
Wytaczają argumenty.
Siekiera, motyka, trole, wuje
Jeden ostro agituje:
"Duda, panie, trzyma fason"
Inny: "To jest Żyd i mason!"
Siekiera, motyka, dwie fujarki
Klasa młodej dziennikarki:
"Kukiz- on ci z Rebelyanty!-
Za in vitrem pan, czy anty?"
Siekiera, motyka, trzech urwisów
Dziesięć wątków, pińcet wpisów:
"Tylko Duda!", "Korwin- panem!",
"Grzegorz Braun jest moim fanem!"
Siekiera, motyka, jajca kurze
Kogo wybrać w pierwszej turze?
Oby zdarzył się cud Boski
By nie wygrał Komorowski.
Siekiera, motyka, macie rację
Trzeba wierzyć w demokrację
Choć Żyd na ruskim serwerze
Prezydenta nam wybierze.
Ale potem zacząłem się nie-dziwić:
Tadeusz ZakrzewskiJestem przekonany, że Korwin dostanie się do drugiej tury i wygra w niej z Andrzejem Dudą, (...) Tylko dzięki sojuszowi z Rosją będziemy mogli wybić się na prawdziwą niezależność! Niezależność od masonerii i żydostwa oczywiście. Pan Korwin-Mikke wie co robi.
Dlaczego jako deklarujący się patriota będę głosował na Janusza Korwin-Mikkego w pierwszej i drugiej turze nadchodzących wyborów prezydenckich!
Ja mu ufam!
(...) Otóż już wyjaśniam! Najlepszym kandydatem jest Jego Ekscelencja Władimir Władimirowicz Putin, tak przecież mówi Korwin! Ale skoro on już jest zajęty to ja wybieram tego drugiego. Przekonał mnie do niego zwłaszcza jego racjonalny stosunek do Rosji, z którą warto wejść w sojusz, a nie nadal trzymać ze zdominowaną przez wpływy masońskie i żydowskie Ameryką
===
Potem jeszcze zenekben.... ech, zajrzeć i uświadomić sobie, że to przecież nie są... leming!
===
Od siebie dodam, że wielu moich znajomych-znajomych głosuje na Brauna, bo... katolik. Ech.
The author has edited this post (w 03.05.2015)
1
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Ale, generalnie, zęby bolą jak się czyta wyborcze preferencje tych nowych true-katolików z fR.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Jednak jak sie przeczyta "tego-katolika-co-nie głosuje" zenka-coś-tam, kto krew zalewa na.... Trybunę Ludu Katolickiego (copyr. Dex), czyli Gościa.pl za tekst o Dudzie.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
Co do tematu to są przypisy do Rady Stanu przy Przewodniczącym Rady Państwa.
"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
JORGE>
tak, że wielu katolików uznało wypowiedź p. Dudy niejako tożsamą z niegdysiejszą wypowiedzią p. Komorowskiego.
Oryginał wypowiedzi na niezależnej.pl
Z drugiej strony - sama wypowiedź p. Dudy jest jednak pokrętna...
W każdym razie paru znajomych ministrantów (dorosłych i po studiach) głosuje ze względu na ten podział (in vitro) na Brunatnego. I chyba tu jest mocny. Tradsi (ci to juz wogóle antypisowcy) większości na Browna
The author has edited this post (w 05.05.2015)
Dla Mordechlaja.
Natomiast co do kol. Zakrzewskiego, to on faktycznie był b. wyważony i z całą pewnością nie był JBPP. Ale jakieś 2 lata temu miałem z nim krótki kontakt na X, to były czasy pandemii, śmiercionek. Kol. Zakrzewski był wakcynosceptykiem, wysłał mi filmik do jakiegoś francuskiego noblisty, wirusologa. Koleś miał już ponad 80 lat i przekonywał, że śmiercionki będą masowo zabijać. "Za krzywą szczepień podąża krzywa śmierci" - twierdził.
-- No dobra, to pokaż mi te wykresy, gdzie za krzywą szczepień podąża krzywa śmierci - proszę ja kol. Tadeusza.
-- Coś tam coś tam.
-- Tak, tak, ale pokaż mi te wykresy, gdzie za krzywą szczepień podąża krzywa śmierci.
-- Coś tam coś tam.
-- Tak, tak, ale pokaż mi te wykresy, gdzie za krzywą szczepień podąża krzywa śmierci.
Po kilku dniach wygrzebał jeden wykres z jakichś Malediwów, gdzie od biedy (ale to w zasadzie od nędzy), można było coś takiego stwierdzić.
-- Czy Malediwy były jedynym krajem, gdzie szczepiono ludzi?
-- ...
Niesamowite jest, jak ludzie potrafią wypierać niewygodne dla nich dane (lub ich brak) gdy są przywiązani do jakiegoś poglądu.