Skip to content

Tefałenowska religioznawczyni kandydatką komuchów na prezydentkę :)

edytowano March 2015 w Forum ogólne
W zasadzie do działu Humor, ale w sumie... mega LOL
:)
))

Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
«13

Komentarz

• W sumie tytuł miss wyborów panna ma w kieszeni.
  • Jeśli się potwierdzi, to oznacza, że grają na Bronka w I turze, nawet za cenę fatalnego wyniku w wyborach parlamentarnych. Dla PiS to ryzyko, ale i szansa, bo odchodzący od PO wyborcy niechętni PiS będą raczej w domach niż w elektoratach innych partii, które i tak w żadną koalicję nie wejdą.
    Na potwierdzenie tezy:
    - Palikot niby startuje, ale od razu popiera Komorwskiego
    - PSL rozważa niewystawienie kandydata.
  • Tak też to podsumował przed chwilą Ziobro.

• Forum bawi i uczy
    Dzięki niemu sięgnąłem do wujka gógla aby się dowiedzieć cóż to za dziewczę.
  • Bez wątpienia jest to lepszy kandydat niż Mikołejko
    ;)

• Ładna pani. Nie dałbym jej 35 lat.
  • Niech mnie kto uszczypnie.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • los
    Niech mnie kto uszczypnie.
    A co się kolega tak rozmarzył na widok kandydatki
    :D
    Będzie nie tylko wyglądac na salonach ale i w alkowie!

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • los
    Niech mnie kto uszczypnie.
    Szczypam.
    Chciałem się dowiedzieć, co ta Miss SLD pisze i na przykład na Merlinie ludzie czytające są nieczułe na jej urodę
    Marlin
    I jeszcze parę linków
    http://www.ceneo.pl/17797055
    http://www.gandalf.com.pl/b/beginki-i-waldensi-na-slasku-i-morawach/
    The author has edited this post (w 09.01.2015)
  • Sądzę, że w SLD wiedzą, że nie mają szans na procent większy niż w typowym lagerze.
    Dlatego wystawiają młodą "panią nikt". Bo stracić już nic nie mogą, a potencjalnych zysków jest kilka:
    - pochwalenie się "stawianiem na młodych wykształconych".
    - pochwaleniem sie promowaniem kobiet bez straty głosów facetów "myślących oczami", bo pani kandydat estetyczna jest....
    - słaby wynik będzie można tłumaczyć zacofaniem ciemnogrodu, któren ni ejest w stanie znieść kobiety pieknej mądrej i ambitnej jednocześnie...
  • Swoją szosom. Czyż ta urocza aparycją pani nie ma więcey walorów niż Gajowy? Przecież ona bije Gajowego w każdej dyscyplinie na głowę!

• fatuswombatus
    Swoją szosom. Czyż ta urocza aparycją pani nie ma więcey walorów niż Gajowy? Przecież ona bije Gajowego w każdej dyscyplinie na głowę!
    Ale Bronek jest w innej kategorii, że tak powiem, wagowej
    ;)
  • No i im mniej jej tym bardziej ona niż gajowy! A co dopiero jeśli się porówna ją i Kaszalota!
    Dziunia na prezia! Gorzej niż teraz nie będzie a o ile będzie fajniej y zekzowniey!
    OK wróć. Dziunia na pozycję prezia. ...Hmmm też nie tak. OK Dziunia na fotel prezia? Też źle. OK mam:
    Jeśli dziunia zostanie preziem to zamiast strzec żyrandola trzeba będzie strzec dziunię.
    The author has edited this post (w 09.01.2015)

• pawel.adamski
    Sądzę, że w SLD wiedzą, że nie mają szans na procent większy niż w typowym lagerze.
    Napieralski dostał 13,68%, to już raczej przedział wina. Nie mają liczącego się kontrkandydata na lewicy (Palikot jest passe), można było spokojnie grać o to i udzielić decydującego poparcia w II turze.
  • Śliczna ona ci jest!
    Jeśli nie wygra fotela prezydenta RP to na prezydenta UE po tusku!
  • romeck
    Śliczna ona ci jest!
    Jeśli nie wygra fotela prezydenta RP to na prezydenta UE po tusku!
    A jak zapozuje do "Playboya" to ho ho.....

W jedności siła!

"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
  • piękność Polek jest w świecie ogólnie znana, taka pani prezydent uczynilaby ten mit ze wszechmiar źywym, a i popularność naszej ojczyzny prźygwoźdźona włosem złotym i dzięcielinom pała miałaby się lepiej,
    biorąc pod uwagę, źe wszyscy prezydenci pookrągłostołowego assholu (pomijając Lecha) przynosili jedynie klimat "strawę swą ze łzami mieszać będziesz" moźe to i niegłupia kandydatura, wyobraźmy sobie np. robienie łaski amerykanom, albo przeciągające siem do nocy pertraktacje...
    oj cięźko ten Duda będzie miał, ja postawiony pod ścianom herzog czy piękna pani od relygyi wybieram drugie i winkiem zapijam
  • Po pierwsze wyjątkowo piękna kobieta, po drugie Miller gra czysto wizerunkowo. Bierze kandydatkę w łapance wyłącznie dlatego, że musi kogoś wystawic w tych wyborach, inaczej jesienia będzie już pod kreską. Taki gest to całkowity brak szacunku wobec kandydata, stawaja sobie kukłę, słup, wydmuszkę która to postac nie ma żadnych szans ale daje fory gajowemu
    W sumie żenujące.
    A dziewczyna faktycznie na polityce się nie zna i same banały opowiada. Aczkolwiek pamiętam ja jednak z jakiejś audycji telewizyjnej gdzie opowiadała banały ale nie płynęła z mainstrimem antychrześcijańskim. Innym razem całkiem sensownie opowiadała o beginkach (chyba w audycji radiowej). Poza tym używa zdań wielokrotnie złożonych, ma dobrą dykcję, jest kulturalna, inteligentna i miła.
  • Zdecydowanie ładniejsza od Weroniki Pazury, członkini LSD.

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Agnetha Fältskog

"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
  • Winner takes it all.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • No cóż. Widzę, że jako jedyna daję tej pani dużo większe szanse niż Kuleżeństwo. Otusz uważam, że jest to bardzo dobre zagranie cwanego Millera. Pani Ogórek nie jest idiotką. Przynajmniej w powtarzaniu haseł głoszonych przez Andrzeja Dudę (słyszałam!) jest bardzo sprawna. Tytuł doktora nauk tez robi wrażenie. Ale co najważniejsze nastroje społeczne są dokładnie takie, jak przed głosowaniem na Tymińskiego. Rzekłam i obym się myliła.
  • mmaria
    nie jest idiotką. Przynajmniej w powtarzaniu haseł głoszonych przez Andrzeja Dudę (słyszałam!) jest bardzo sprawna.
    "aktywna prezydentura"

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • mmaria
    No cóż. Widzę, że jako jedyna daję tej pani dużo większe szanse niż Kuleżeństwo. Otusz uważam, że jest to bardzo dobre zagranie cwanego Millera. Pani Ogórek nie jest idiotką. Przynajmniej w powtarzaniu haseł głoszonych przez Andrzeja Dudę (słyszałam!) jest bardzo sprawna. Tytuł doktora nauk tez robi wrażenie. Ale co najważniejsze nastroje społeczne są dokładnie takie, jak przed głosowaniem na Tymińskiego. Rzekłam i obym się myliła.
    O nie! Ja też widzę wielki potencjał w tej pani! I choć się śmieję, to dobrze sobie zdaję sprawę z tego co Młynarz ukrył w tak pięknym opakowaniu. Ładnych Polek nie brakuje, nawet w SLD, ale ta jest doktorem teologii. Idealny kandydat na bezstronną prezydentkę dla kazdego wszytko łykającego  pelikana.
    The author has edited this post (w 10.01.2015)

• fatuswombatus
    Ładnych Polek nie brakuje, nawet w SLD, ale ta jest doktorem teologii. Idealny kandydat na bezstronną prezydentkę dla kazdego wszytko łykającego  pelikana.
    Znaczna część elektoratu SLD jednak chyba tego nie przełknie.
  • Dzięki uprzejmości śledczej bratniego foruma.
    http://www.pudelek.pl/artykul/70904/weglarczyk_na_balu_tvn-u_z_nowa_dziewczyna_foto/
    (esteci nie zachęcani do klikania)
  • Brzost
    fatuswombatus
    :
    Ładnych Polek nie brakuje, nawet w SLD, ale ta jest doktorem teologii. Idealny kandydat na bezstronną prezydentkę dla kazdego wszytko łykającego  pelikana.
    Znaczna część elektoratu SLD jednak chyba tego nie przełknie.
    Zapewnie będzie taka część ale po lektOOrze recenzji książek jakie panna popełniła smiem sądzić że będzie miała pokaźne grono wielbicieli. Ona jest tym o czym marzył Palikmiot, Kwach, Siwy, Kelisz i Młynasz aby zjednoczyć lewactwo.

• fatuswombatus
    Zapewnie będzie taka część ale po lektOOrze recenzji książek jakie panna popełniła smiem sądzić że będzie miała pokaźne grono wielbicieli. Ona jest tym o czym marzył Palikmiot, Kwach, Siwy, Kelisz i Młynasz aby zjednoczyć lewactwo.
    Młynasz może i marzy, ale żona nie pozwoli mu się zjednoczyć.
    Reszta zgrai to co innego.
  • SLD nie yest w stanie poszerzyć swojego starzejącego się elektoratu ... Celują w nowy ... stąd nowa twarz lewicy
    hm ... no dobra ale przecież za panią Ogórek widoczne są czerwone buraki ... więc nic nie da ta próba (TVNowsko - missowska) ocieplenia wizerunku po mez-aliansie powyborczym z PIS , który wzburzył systema III RP ...
    Piękna katastrofa SLD
    The author has edited this post (w 10.01.2015)
  • mmaria
    No cóż. Widzę, że jako jedyna daję tej pani dużo większe szanse niż Kuleżeństwo. Otusz uważam, że jest to bardzo dobre zagranie cwanego Millera. Pani Ogórek nie jest idiotką. Przynajmniej w powtarzaniu haseł głoszonych przez Andrzeja Dudę (słyszałam!) jest bardzo sprawna. Tytuł doktora nauk tez robi wrażenie. Ale co najważniejsze nastroje społeczne są dokładnie takie, jak przed głosowaniem na Tymińskiego. Rzekłam i obym się myliła.
    z Tymińskim chodzi o wybory z 1990, czy 2005? Duda też jest doktorem, z UJ. Ale odrobużanie wolą analfabetów, którym nawet wpisy do księgi kondolencyjnej ktoś inny będzie czynił. Wystarczy, żeby taki rezydent umiał się podpisać, a tego pewnie i małpę można wyuczyć.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.