Skip to content

A gdzie się podział nasz bohater ?

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Chodzi mi o Rafała A. Ziemkiewcza ? Mało ostatnio czytam i mało oglądam, ale nawet po wpisach na tym forum, wnioskuję że Rafał A. Ziemkiewicz chyba trochę przepadł ? Oczywiście przyczyn może być wiele, np. wali materiał, choruje, albo skoncentrował się na rodzinie, ale czy to nie jest tak, że gwiazda przyblakła ? Zbratał się z Koniem, wyrzygał wszystko co miał na Kaczora i polską historię, i co, nagle został sam ? Mając na względzie pewne prawidłowości polskiej sceny polityczno-dziennikarskiej, niedługo powinien się ogolić na łyso jak Misiek i śmiało wkroczyć do armii premiery Kopacz. No bo co mu zostało ?
Ale trzeba dać mu szansę. To będzie papierek lakmusowy, jak się teraz zachowa. Na pisoskiej stronie prawicy jest zbankrutowany, do mejnstrimu może wejśc tylko po nałożeniu wora pokutnego, po stronie szurii JBPP jakoś go nie widać.
Co z tym Rafałem ?
JORGE>

Komentarz

• Ze wstydu zapadł sie pod Ziem-ię
    :D
    A co brakuje go koledzy?

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • Pisze tam gdzie zwykle, to co zwykle. Ostatnio napisał że kampania Bronxa jest tak beznadziejna, że to pewnikiem sprawka pisoskich krecików.
  • JORGE
    Chodzi mi o Rafała A. Ziemkiewcza ? Mało ostatnio czytam i mało oglądam, ale nawet po wpisach na tym forum, wnioskuję że Rafał A. Ziemkiewicz chyba trochę przepadł ? Oczywiście przyczyn może być wiele, np. wali materiał, choruje, albo skoncentrował się na rodzinie, ale czy to nie jest tak, że gwiazda przyblakła ? Zbratał się z Koniem, wyrzygał wszystko co miał na Kaczora i polską historię, i co, nagle został sam ? Mając na względzie pewne prawidłowości polskiej sceny polityczno-dziennikarskiej, niedługo powinien się ogolić na łyso jak Misiek i śmiało wkroczyć do armii premiery Kopacz. No bo co mu zostało ?
    Ale trzeba dać mu szansę. To będzie papierek lakmusowy, jak się teraz zachowa. Na pisoskiej stronie prawicy jest zbankrutowany, do mejnstrimu może wejśc tylko po nałożeniu wora pokutnego, po stronie szurii JBPP jakoś go nie widać.
    Co z tym Rafałem ?
    JORGE>
    Schiza go ratuje. Ziemniak potrafi mieć jednocześnie kilka wzajemnie się wykluczających poglądów i nie zauważać sprzeczności.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Chyba w Republice go widziałem, lub nie bo mało do tego przywiązuję wagę.
  • Pisze dla Dorzecza, ma stałą rubrykę a i większe artykuły niezależnie od niej też pisuje. Pisze dla Interii. Poza tym jest w Republice. W niedzielne przedpołudnie ma program. Ostatnio z rodzicami oglądałem. Był u niego Janecki i jeszcze ze 2 osoby.
  • bywa tam gdzie zawsze ale tez mam takie wrazenie, ze aureola pisarza kultowego to juz piesn przeszlosci.

"Nie myslcie, ze przynioslem na ziemie pokoj. Nie, ale miecz."
    Pan Jezus
  • davenia
    bywa tam gdzie zawsze ale tez mam takie wrazenie, ze aureola pisarza kultowego to juz piesn przeszlosci.
    Dzisiaj był TV  Republika na ten przykład
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.