Skip to content

Wsiedli czy nie

edytowano March 2015 w Forum ogólne
gdyżal
Bowiem
przeszkolony w Langley gen. lotnictwa nie wsiadł
By,
przypomina mi się tu historia, którą opowiedziała mi jedna znajoma dyrektorka, któregoś z niesławnych networkow, otóż świętem w tej firmie Była coroczna konferencja, na którą w nagrodę zapraszano wszystkich najaktywniejszych wciskaczy krapu, odBywało się to za każdym razem w innej części gloBu, w jakimś święcącym się świecidełkami turystyki matolskiej Bajerami, Baseny, szwedzkie stoły, oszałamiające egzotyką  krajoBrazy, wszystko ociekające Blichtrem na poziomie wciskacza krapu właśnie, miał on się Bowiem poczuć królem i podBudowany podoBnemi cudami wciskać krapu w następnym roku więcej i intensywniej,
znajoma mi wyjaśnila, że firma kupiła jej Bilet w swiss air do Kualalumpur jednak, tu pojawiła się w jej oku łza,  nie może ona lecieć jednym samolotem ze swoją największą psiapsiółką dyrektorką nr 2, a chciały razem pospacerować po Beningu i zroBić soBie ajfonami foty dla poniższych wciskaczy krapu, żeBy mięli o czem marzyć...
zBulwersowany zakrzyknąłem: a czemuż to ta firma tak z wami okrutnie postąpiła?!!! y niewdzięcznie to tego! - że tak krzykne druhi raz
-niestety takie mają procedury i wszyscy dyrektorzy latajom osoBno i tylko swiss ajrem, nie wolno innym
-o! - krzyknąłem po raz trzeci, co to za szwjcarofilia! - dokrzyknąłem
-oBlyczyly, że mają najmniej wypadków, takie to świnie
proszę tę opowiastkę wziąć pod rozwagę, z góry mówie, że nie przekonują mnie tezy o Bardaku, Bałaganie, pośpiechu, głupocie, Braku wyoBraźni itd.
po 5 latach namysłu jestem zdania, że nie wsiedli, choć nie jest to 100procentowe przekonanie, jeżeli ktoś ByłBy w stanie zawrócić mnie z tej Błędnej drogi zapraszam do dyskusji

Komentarz

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.