Skip to content

Myślicie, że zrobią te Kalate prezesem ZUSu?

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Ładnie by się to dało sprzedać w kampanii parlamentarnej.
A że dziewczynka bez doświadczenia i jakiegokolwiek oparcia politycznego, to administrować FUSem i tak będzie jakiś arbuz.
Ubezpieczeni przeciez nikogo z nich nie interesują.
Ona ma coś wspólnego z Anną Kalatą?

Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika

Komentarz

• Jak ktoś chce zrobić przewał w zusie o rząd wielkości większy niż za poprzednich prezesów, to p. Katarzyna jako osoba bez żadnego doświadczenia nadaje się wręcz idealnie.

"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
  • A co tu jeszcze można spieprzyć, skoro wszystko już spieprzono? Równie dobrze mogliby dać Piterę, albo Beatę Sawicką, która juz może legalnie kręcic lody, bo zrehabilitowana.

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Nie ma bladego pojęcia o finansach. O czym sama mówi.
    Zdała jako jedyna test bo były pytania o historię ZUS a ona pisała doktorat z historii ZUS.
    Wolę nie mówić na jaki talent wygląda...
  • Nu i oblała ustny...
    Pono wybiórcza płacze, że z powodu nieznajomości nazwisk wiceprezesów tej dostojnej instytucji...
    Nie, nie przyłączę się do płaczu.
  • Cesarz zrobił konia senatorem, kto mu zabroni?
  • No cuszzzzzz. Moze Kate się opamiętała i nie chciała odpowiedzieć jak trzeba? Bo w sumie 20 tysi na miesiąc to nie tak dużo gdy się trzeba spodziewać iż punktem koronnym kariery będzie awans na poczetne miejsce na stosie.
    The author has edited this post (w 15.04.2015)

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • Tia. Więc panna zrobiła sobie PR na antysytemowości, byciu spoza układu, spoza plemienia władzy (dziś to nawet Rysio Kalisz podchwycił). Pomogły jej okoliczności (jedyna zdała test, nic to, że na tróję, ile tam miała 70%?). No i startowała na prezesa instytucji, której nikt nie lubi i po której wszyscy sobie cudnie jeżdżą. Czy byłaby dobrym prezesem czy słupem? Czasami takie szalone projekty wypalają, częściej jednak - nie.
    PS. Na uwagę o tym, że panna pragnąca być prezesem nie powinna sytuacji kryzysowej pomylić milionów z miliardami i być rozgoryczoną, ktoś mi wypomniał, że prezes Skrzypek mylił pojęcia ekonomiczne. Sytuacji nie pamiętam, ale może wy pamiętacie
  • agent
    ktoś mi wypomniał, że prezes Skrzypek mylił pojęcia ekonomiczne. Sytuacji nie pamiętam, ale może wy pamiętacie
    Istotnie, nie znał rocznika statystycznego na pamięc. Jakby Belka wlazł na Belcerowicza i jeszcze kilku ustawili w piramidkę, to sięgneliby tak wysoko, że mogliby Skrzypkowi zawiązać but.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • No właśnie tak mi się zdawało, że z orzeszka zrobiono baobab. Postanowiłem jednak w dyskusję nie wchodzić. A do rzeczonej kandydatki zachowuję dystans, podobnie jak takowy zachowywałem do 20-letniego milionera Piotra Kaszubskiego, ostatnio Piotra K. Zauroczenia mediów nie są moimi zauroczeniami.
  • agent
    20-letniego milionera Piotra Kaszubskiego, ostatnio Piotra K.
    Dafuq???
  • The author has deleted this post (w 17.04.2015)
  • agent
    Szturmowiec.Rzplitej
    :
    agent
    :
    20-letniego milionera Piotra Kaszubskiego, ostatnio Piotra K.
    Dafuq???
    A se proszę poczytać:
    http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/nowe-klopoty-zlotego-dziecka-od-bialych-zebow-prokuratura-znow-zajmuje-sie-piotrem-kaszubskim,476552.html
    Media uwielbiają takie historie, a że jest ciąg za njusem, to mamy, co mamy.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.