Owsiak wyperd*la w kosmos...
... Krystynę Pawłowicz.
http://kontrowersje.net/wo_p_organizuje_konkurs_ruch_wypierdolenia_krystyny_paw_owicz_w_kosmos
Najświętsza ze wszystkich organizacji biznesowo-charytatywnych autorytetem swojego lidera, Jerzego Owsiaka, zorganizowała konkurs. Od kilku tygodni na videoblogu prezes Owsiak składa przyrzeczenie publiczne, którego treść brzmi następująco: „każdy kto rozszyfruje skrót R.W.K.P.W.K otrzyma „koszulkie” od nas (WOŚP)”.
[...]
"To znaczy, że wygrałem? Ruch Wypierdolenia Krystyny Pawłowicz w Kosmos jest prawidłową odpowiedzią na pytanie konkursowe Jurka Owsiaka? Zgadłem?
Michał"
-------------------------------
"Witam,
No tak, wygrał Pan:) Ale tak jak jest to napisane poniżej, warunkiem otrzymania koszulki jest wypełnienie formularza.
Pozdrawiam,
Marta Olech"
The author has edited this post (w 04.06.2014)
http://kontrowersje.net/wo_p_organizuje_konkurs_ruch_wypierdolenia_krystyny_paw_owicz_w_kosmos
Najświętsza ze wszystkich organizacji biznesowo-charytatywnych autorytetem swojego lidera, Jerzego Owsiaka, zorganizowała konkurs. Od kilku tygodni na videoblogu prezes Owsiak składa przyrzeczenie publiczne, którego treść brzmi następująco: „każdy kto rozszyfruje skrót R.W.K.P.W.K otrzyma „koszulkie” od nas (WOŚP)”.
[...]
"To znaczy, że wygrałem? Ruch Wypierdolenia Krystyny Pawłowicz w Kosmos jest prawidłową odpowiedzią na pytanie konkursowe Jurka Owsiaka? Zgadłem?
Michał"
-------------------------------
"Witam,
No tak, wygrał Pan:) Ale tak jak jest to napisane poniżej, warunkiem otrzymania koszulki jest wypełnienie formularza.
Pozdrawiam,
Marta Olech"
The author has edited this post (w 04.06.2014)
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Poza tym to czlowiek 25-lecia. Taki stachanowiec.
Jeżeli ziarno pszenicy wpadłszy w ziemię nie obumrze, zostanie tylko samo, ale jeżeli obumrze, przynosi plon obfity.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”