Ciekawa postać ów książę i dobrze gada: http://wiadomosci.wp.pl/kat ,1356,title,Jan-Zylinski-dla-WP-Polacy-sa-zakompleksieni-chce-uleczyc-polska-dusze,wid,17409156,wiadomosc.html?ticaid=114abd Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
wreszcie ktoś normalnie gada, muszem powiedzieć, że gdy pan Xiąże o bnażył nieco ostrze poczułem szy bsze krążenie krwi i gdy by było mniejsce w straży przy bocznej zgłosił bym się na ochotnika, naszła mnie też refleksja, że gdy by ktuś tak do Polaków się odezwał na miejscu: trze ba idiocie spuścić wp... lu b cuś w podo bnym guście, to wielu ruszyło by tyłki sprzed monitorów
A ja pamiętam sporo mokrej radości na tle bąmotów Faroża na pewnym upadłym forum. Peedzcie mi - skąd się wziął ten oceany durnoty w Oyczyźnie naszey umiłowaney? Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Faraż nie myśli po polskiemu, stąd jest to co jest. Ale dopieprz gdy tuskowi dał, to jednak było cuś i słusznieśwa się cieszyli. A że teraz wyżywa się na rodakach naszych - takaż jego zbójecka natura. Musi atakować, stale być w okopach.
Zazula Faraż nie myśli po polskiemu, stąd jest to co jest. Ale dopieprz gdy tuskowi dał, to jednak było cuś i słusznieśwa się cieszyli. A że teraz wyżywa się na rodakach naszych - takaż jego zbójecka natura. Musi atakować, stale być w okopach.
„Nie mam szabli i nie chcę wprowadzać przemocy do kampanii wyborczej” - powiedział Farage, pytany o wyzwanie Polaka. Dziennikarze zapytali go o to podczas wizyty w Clacton w hrabstwie Essex. Stwierdził jednak, że „gdyby trzeba było, na pewno jakaś by się znalazła”. Jednocześnie zdecydowanie odrzucił wyzwanie: „Nie zamierzam przyjmować wyzwania”. Farage myślał, że książę Żyliński podziela jego opinię o tym, że liczne wyjazdy „wielu z najzdolniejszych i najlepszych młodych ludzi” to dla Polski tragedia. „Polska cierpi z powodu niskiego przyrostu naturalnego i nie czeka jej świetlana przyszłość” – stwierdził. I po pojedynku
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Mania „Nie mam szabli i nie chcę wprowadzać przemocy do kampanii wyborczej” - powiedział Farage, pytany o wyzwanie Polaka. Dziennikarze zapytali go o to podczas wizyty w Clacton w hrabstwie Essex. Stwierdził jednak, że „gdyby trzeba było, na pewno jakaś by się znalazła”. Jednocześnie zdecydowanie odrzucił wyzwanie: „Nie zamierzam przyjmować wyzwania”. Farage myślał, że książę Żyliński podziela jego opinię o tym, że liczne wyjazdy „wielu z najzdolniejszych i najlepszych młodych ludzi” to dla Polski tragedia. „Polska cierpi z powodu niskiego przyrostu naturalnego i nie czeka jej świetlana przyszłość” – stwierdził. I po pojedynku
Niekoniecznie.
Pan Żyliński przewidział to i zaznaczył z góry, że jeśli Farage boi się tradycyjnego pojedynku zbrojnego, mogą się zetrzeć ustnie podczas debaty. Czy do tej części propozycji się odniósł czy nie? Czy tego też się boi?
Radziłbym więcej ostrożności w zachwytach nad p.Żylińskim. Facet niestety jest postacią dość operetkową z tym 'książęcym" tytułem, do którego nie ma nawet najskromniejszego pozoru (jacyś rzekomi kniaziowie Żylińscy wywodzący sie ponoć od Rurykowiczów smoleńskich wymarli bodaj w XVI wieku). Nie warto nawet poważnie zastanawiać się nad tym jego tytułem, który z zachwytem odmienia TVN. Nie zdziwiłbym się, gdyby za jakieś 2-3 tygodnie napompowany krajowymi mediami "książę" Żyliński poparł w wyborach prezydenckich "hrabiego" Komorowskiego. Pomnik (IMHO wyjątkowo ohydny) ufundowany przez "księcia" ku czci ojca: A tu książę pan doskonali się w balecie: Proszę Państwa, naprawdę nie dajmy się nabierać na takie prymitywne historyjki o bohaterskim księciu i jego szabli. The author has edited this post (w 14.04.2015) Wśród serdecznych przyjaciół psy zająca zjadły.
Komentarz
http://wiadomosci.wp.pl/kat
,1356,title,Jan-Zylinski-dla-WP-Polacy-sa-zakompleksieni-chce-uleczyc-polska-dusze,wid,17409156,wiadomosc.html?ticaid=114abd
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
bnażył nieco ostrze poczułem szy
bsze krążenie krwi i gdy
by
było mniejsce w straży przy
bocznej zgłosił
bym się na ochotnika, naszła mnie też refleksja, że gdy
by ktuś tak do Polaków się odezwał na miejscu: trze
ba idiocie spuścić wp... lu
b cuś w podo
bnym guście, to wielu ruszyło
by tyłki sprzed monitorów
buku filmik w nocy wyparował,
ban?
Peedzcie mi - skąd się wziął ten oceany durnoty w Oyczyźnie naszey umiłowaney?
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
„Nie mam szabli i nie chcę wprowadzać przemocy do kampanii wyborczej” - powiedział Farage, pytany o wyzwanie Polaka. Dziennikarze zapytali go o to podczas wizyty w Clacton w hrabstwie Essex. Stwierdził jednak, że „gdyby trzeba było, na pewno jakaś by się znalazła”. Jednocześnie zdecydowanie odrzucił wyzwanie: „Nie zamierzam przyjmować wyzwania”. Farage myślał, że książę Żyliński podziela jego opinię o tym, że liczne wyjazdy „wielu z najzdolniejszych i najlepszych młodych ludzi” to dla Polski tragedia. „Polska cierpi z powodu niskiego przyrostu naturalnego i nie czeka jej świetlana przyszłość” – stwierdził.
I po pojedynku
Pan Żyliński przewidział to i zaznaczył z góry, że jeśli Farage boi się tradycyjnego pojedynku zbrojnego, mogą się zetrzeć ustnie podczas debaty. Czy do tej części propozycji się odniósł czy nie? Czy tego też się boi?
Pomnik (IMHO wyjątkowo ohydny) ufundowany przez "księcia" ku czci ojca:
A tu książę pan doskonali się w balecie:
Proszę Państwa, naprawdę nie dajmy się nabierać na takie prymitywne historyjki o bohaterskim księciu i jego szabli.
The author has edited this post (w 14.04.2015)
Wśród serdecznych przyjaciół psy zająca zjadły.
Prawo wyboru broni przynależy wyzwanemu na pojedynek.