Skip to content

Pytanie zoologiczne: czy hiena może być lisem?

loslos
edytowano March 2015 w Forum ogólne
A tak zupełnie BTW - czy kto ma namiar na Ceziego? Bywał w naszych kręgach. Chętnie bym się spotkał.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.

Komentarz

• Ale że co, cześć Grzesiu potrzebny mi telefoning do Michalszczaka. Co? A bo jeden znajomy chciałby z nim obalić, czy też jego obalić, ta nie wiem dokładnie kuchany.
  • Wolałbym osobiście. Przez telefon to nie ma tego efektu.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Może, jeśli jest to hiena o imieniu Lis.

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Rzeczony przypadek miał ten swój przypadek wypisany na ćwarzy(?) od zawsze. POdobnie Misiek. Jednak fizjonomika rulez.
  • Jakby te kłopoty zdrowotne
    to było złamanie szczęki...

• Zoologia zna różnorakie przypadki, ale raczej w dziedzinie krzyzówek niż podwójnej identyfikacji - żubronie, muły, świnio-dziki, czy inne curiosa:
    I nne ciekawe przykłady tutaj
    Ale wspomniana w wątku otwierającym kratura, najbardziej odpowiada cechom stworzenia, które mój kolega określa jako "skrzyżowanie k**wy z osłem"
    The author has edited this post (w 13.04.2015)
  • Skrzyżowanie owo systematyka zna od dawna pod nazwą Morbus gallicus, po naszemu syfilis.
  • złe wieści są takie, że ze szpitala nie wyjechał jeszcze nogami do przodu
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.