Skip to content

APEL

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Jako, że przyjąłem hipotezę i zgadzam się z tym, że jestem Bugoodrzaninem i że Polaków nie ma, apeluję do Sz. Forumowiczów do głosowania na jedynego kandydata na prezydenta RP czyli na Bronisława Komorowskiego.
Oczywiście przymusu nie ma i można głosować na innych kandydatów, ale jedynym, realnym jest na dziś właśnie Bronisław Komorowski.
MY MAMY RACJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W jedności siła!

"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu

Komentarz

• A fotka Bula w awiatorze to gdzie, a?
  • peterman
    A fotka Bula w awiatorze to gdzie, a?
    Proszę nie kpić z prezydenta. B. Komorowski jest zbyt dostojny na umieszczanie go w avatarze.

W jedności siła!

"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
  • Kłerde, tak się zastanawiam, jakież motywacje - poza kolekcjonerstwem spersonalizowanych spierdalajów - targały Kolegą zakładającym tut. Wątek?
  • Szturmowiec.Rzplitej
    Kłerde, tak się zastanawiam, jakież motywacje - poza kolekcjonerstwem spersonalizowanych spierdalajów - targały Kolegą zakładającym tut. Wątek?
    Motywacje opisałem powyżej. Kolega powinien uważnie czytać!

W jedności siła!

• Tutaj na szczęście nikt nie weźmie takiego apelu (i z taką datą) na serio, więc - rozumiem i popieram. :>
  • No i ....
    szogun
    W jedności siła!

• Zadzwoniła do mnie Zazula z pytaniem czy oglądam wiadomości, bo był zamach na Komorowskiego. Gdzie?!-  W Belwederze. -  Jak to, przecież tam byle kto nie wchodzi... - zatkało mnie. - No, spadł na niego papier toaletowy, w kiblu - wyjaśniła Zazula ze śmichem.

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.