Skip to content

Zapowiedziałem odsunięcie debaty o kwestiach euro na czas po wyborach ...

loslos
edytowano March 2015 w Forum ogólne
Delektuję się urodą tego tekstu.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.

Komentarz

• Zaiste, poza niezaprzeczalną nadobnością mowy naszej prasłowiańskiej także szacunek dla intelektu wyborców aż z niego paruje.
    Obawiam się, że szacunek zasłużony.
  • !

Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
  • Ta jest!
    Od razu niech podpisze konwencję o niestosowaniu przemocy wobec piany! Jak to, tak bić bezbronną pianę!

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • A w ogule to nie dabatajmy tylko wybieszmy mnie!

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • A w ogule to po co wybierać, kiedy jest dobrze i mamy złoty wiek!
  • Kolejny żarcik PBK:
    Jak donosi Kura56: " Łukasz Warzecha ogląda przymusowo wystąpienie Brąka w zaprzyjaźnionej telewizji i donosi - PBK życzy, żeby jak będzie wojna, to była wojna wodna w czasie Śmigusa Dyngusa. Mówi to do żołnierzy."

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Żeby nie zakladać nowego wątku: kolejny skandal. Ciekawe999 czy uda się merdiom to zamilczeć.
    http://vvp.info.pl/

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Sugeruję wierzyć tylko sprawdzonym źródłom.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • W ogóle dzisiejsza rozmowa Biedronki z Bronkiem pełna jest kwiatków. Chyba najlepszy to duma ze sprzeciwu wobec likwidacji WSI.
  • To akurat jest logiczne, skoro dla wyborcow kwestia nie ma znaczenia, to zamiast sie tlumaczyc (oznaka slabosci i w ogole jakas nieestetyczna postawa) lepiej powiedziec "tak! i co z tego?!"

Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
  • extraneus
    To akurat jest logiczne, skoro dla wyborcow kwestia nie ma znaczenia, to zamiast sie tlumaczyc (oznaka slabosci i w ogole jakas nieestetyczna postawa) lepiej powiedziec "tak! i co z tego?!"
    Nie "co z tego" tylko "Tak! I jestem z tego dumny! Gdyby głosowanie odbyło się jutro, zagłosowałbym tak samo!". I to się podoba, taki powinien być Prezydent: stałość i niewzruszoność, a nie jakieś tłumaczenia mętne y niejasne.
    The author has edited this post (w 25.03.2015)
  • Mania
    Żeby nie zakladać nowego wątku: kolejny skandal. Ciekawe999 czy uda się merdiom to zamilczeć.
    żeby obejrzeć filmik muszę wy
    bul
    ić na SMS nr 91900 trochę złotówek
    image
  • Mania
    Żeby nie zakladać nowego wątku: kolejny skandal. Ciekawe999 czy uda się merdiom to zamilczeć.
    To jest metoda, wypuścić parę lewych afer, które okażą się bzdurą, wyśmiać je, a poźniej wyśmiewać wszyskto co się pojawi. Zwierz we mgle tumanieje.
    JORGE>
  • romeck
    żeby obejrzeć filmik muszę wy
    bul
    ić na SMS nr 91900 trochę złotówek
    image
    Mnie też ta strona podejrzanie pachnie.
  • Strona nawet nie tyle brzydko pachnie, to na bank oszustwo i próba wyłudzenia Kasi.

"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
  • ombretta
    to na bank oszustwo i próba wyłudzenia Kasi.
    Właśnie to miałem na myśli, biorąc pod uwagę SMS za 19 PLN.
  • To raczej na pewno jest pakiet 3 lub więcej smsów po 19 każdy, aktywowany tym pierwszym. Tygodniowo, do odwołania, można się zdziwić jak przyjdzie rachunek.
    The author has edited this post (w 25.03.2015)
  • Miejmy nadzieję, że Mania tego nie aktywowała.
  • Nie
    :(

• Mój syn raz coś takiego aktywował (przychodzący SMS na komórce) nawet nie pamiętał że coś kliknął. Stówa za miesiąc, przez dwa zanim się kapnąłem, ale jeszcze się trzeci zahaczył... Komórka "sama" wysyłała płatne wiadomości, 5zł/sms.
    ROZWIĄZANIE:
    kiedy zadzwoniłem do operatora, nie tylko mi od razu "wycięli" tę subskrypcję, co również podali kiedy i jakim SMSem się zaczęła.
  • Bez związku mnie się przypomniało :
    Kapitan do porucznika:
    Na rozkaz pułkownika jutro o 9:00 nastąpi zaćmienie Słońca. W razie deszczu zaćmienie odbędzie się w sali gimnastycznej, co nie zdarza się każdego dnia.
  • Wydawałoby się to tzw. oczywistą oczywistością. Na polu bitwy jesteśmy proszę państwa - pewne fronty się opłaca otwierać a pewnych otwierać się nie opłaca. A decyzje to będą po wyborach. Ale po co to zauważać, kiedy można sobie tak fajnie pohisteryzować?
    "Delektuję się urodą tego tekstu."

(tak, wiem, nikt nie lubi ludzi, którzy mają za dobrą pamięć)
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.