Likwidacja WSI była hańbą
no to karty leżą na stole, sprawa służb okazuje się być kluczowa, powraca zagadka aneksu, który może przeczytałem, może nie, pani się domyśli,
Bronco przestaje się szczypać, jestem z wsi i co mi zrobicie?
Czy przypadkiem ta bezczelność nie jest zapowiedzią jednorundowej masakry, oszustwa wyborczego, już bez żadnego krycia się?
Bronco przestaje się szczypać, jestem z wsi i co mi zrobicie?
Czy przypadkiem ta bezczelność nie jest zapowiedzią jednorundowej masakry, oszustwa wyborczego, już bez żadnego krycia się?
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
I od razu widać kto jest suflerem u Brońcia.
W jedności siła!
"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
Jeśli ktoś się nie zorientował po ostatnich wyborach samorządowych, to sorewicz - nie połapie się, choćby na jego oczach podmienili urny. Pewnych rzeczy po prostu nie chce się przyjąć do wiadomości.
"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
bany trep, który właśnie oznajmił Polakom: taaa, taaa, taaa, za mną stoi WSI a za wami co? he he he
http://kontrowersje.net/zaczynam_wierzy_e_komorowski_mo_e_przegra_bo_wsi_przegrywa
PBK mówiąc "możecie mi skoczyć, bo za mną stoi WSI" - de facto przegrał już -in spe- debatę. Wystarczy małe pytanko Dudy i - żegnaj laleczko!
Dlatego trudno mi sobie wyobrazić, że do takiej debaty dojdzie.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
JORGE>
The author has edited this post (w 26.03.2015)
btw. przydałby się jakiś żołnierz partyjny - samobójca, których notorocznie mi brakuje w rozgrywce, i których brak potwierdza, że śmierć dla ojczyzny nie jest jednak najwyższą ofiarą w tym układzie, nawet yakuza miała takowych, no nic, zobaczymy
The author has edited this post (w 26.03.2015)
Jezdo jedna spraw, która od czasu do czasu zastanawia mię.
W jedności siła!
"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
Rzecz jednak w tem, że ta kupa gruzów i tak powstała już po 8 latach rządów Partii Mniości...
Ale czy trzeba mieć większość konstytucyjną, czy wystarczy parlamentarna, by opublikować nie kserowane świstki i nie bać się "kupy gruzów" po III RP?
?
Na ujawnienie aneksu z raportu WSI oficjalną drogą nie ma widoku bo po pierwsze nie widać determinacji i woli politycznej ze strony kierownictwa obozu PIS (piłka jest formalnie po stronie kancelarii Prezydenta a nie ma nawet oficjalnego info czy aneks jest w sejfie) a po drugie PAD ma przynajmniej częściowo "związane ręce" wyrokiem TK podobnie jak miał Lech Kaczyński.