Skala bezczelności czy głupoty otoczenia Komoruskiego powala
Generalnie chodzi o wprowadzenie Ojro w Polsce. Więc odajmy głos samej zainteresowanej:
Kilka razy to czytałem i nie mogłem zrozumieć. Oto owa pani uważa, że głosując na prezydenta nie trzeba znać jego poglądów na ten wyjątkowo istotny temat. O tym będzie można porozmawiać po wyborach, no pozostaje tylko drobiazg, co wyborcom z takiej debaty przyjdzie?
Co ciekawe1 oni tak piszą na poważnie, a żadne przekaziory nie zabijają ich. Wyobrażacie sobie, że oto mamy wybory w dowolnym cywilizowanym kraju i sztab jednego z kandydatów udziela takiej wypowiedzi? w zasadzie następnego dnia mógłby ogłosić zakończenie dalszej kampanii i rezygnację ze startu w wyborach.
Jak skomentowała w rozmowie zZa wpolityce.pl
PAP
Joanna Trzaska-Wieczore:
Podejmowanie tego tematu w czasie kampanii - a ten rok jest rokiem wyborów - nie służy racjonalnej dyskusji o tej, istotnej dla przyszłości Polski kwestii
(..)
W trakcie debaty, jeżeli dojdzie do niej po wyborach w nowym parlamencie, a która powinna się odbyć na ten temat, europoseł Duda i jego ugrupowanie będzie miało szansę na wyrażenie swojej opinii w tej materii
Kilka razy to czytałem i nie mogłem zrozumieć. Oto owa pani uważa, że głosując na prezydenta nie trzeba znać jego poglądów na ten wyjątkowo istotny temat. O tym będzie można porozmawiać po wyborach, no pozostaje tylko drobiazg, co wyborcom z takiej debaty przyjdzie?
Co ciekawe1 oni tak piszą na poważnie, a żadne przekaziory nie zabijają ich. Wyobrażacie sobie, że oto mamy wybory w dowolnym cywilizowanym kraju i sztab jednego z kandydatów udziela takiej wypowiedzi? w zasadzie następnego dnia mógłby ogłosić zakończenie dalszej kampanii i rezygnację ze startu w wyborach.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
"Nie róbmy polityki ....".
Niestety sporo osób (jakiś czas temu przekonałem się, źe więcej niż myślałem) jest przekonanych, że wszystkie ważne decyzje są zdeterminowane, a wybory to rodzaj konkursu piekności. Kiedyś nawet na własne uszy słyszałem stwierdzenie, że
"politycy powinni być apolityczni".
Nie mogłem pozbierać szczęki z podłogi..