Skip to content

Polish Satanic State

edytowano March 2015 w Forum ogólne
W programie Gozdyry 07.03 na Polsacie Jerzy Urban przyznaje, źe zamordowali Popiełuszkę. Dokładnie rozmowa wyglądała następująco:
Urban - kogóź my tak zabiliśmy?
Źawisza - a księdza Popiełuszkę
Urban - to jeden, no
w tym momencie zgromadzona w studio publiczność wybucha śmiechem i zaczyna bić brawo
wielu kolegów na tym forum zastanawia sie jakimi tu argumentami przekonać tzw. leminga, źe komorra to zło, bo 67 lat, bo vat, bo gmo, bo ofe, czy co tam jeszcze, źe racjonalnie nie dociera itd.
stawiam tezę, źe po drugiej stronie nie są jakieś lemingi, matoły, słoiki, czy zaczadzeni tvn-em, ale zwykli sataniści, te wybory zadecydują bowiem ostatecznie czy Polska będzie państwem satanistycznym czy nie

Komentarz

• Zbytnie uogolnienie. Oczywiście, że są wśród Bugodrzan i sataniści. Lecz ci, których osobiście spotkałam to ignoranci znający polityków tak jak ja - środowisko inzynierów od budowy mostów, np.  Vide: wpis Agenta o kobiecie, która uważa, że Kopacz jest z PiSu.
    A Zaremba nie wypadł najlepiej; nie wspomniał o innych zabitych księżach, ani o Przemyku, ani o górnikach, ani o Bartoszcze.

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Tom.vinci ma rację. Za ignorancją kobiet z pociągu stoi ciężka praca, dużo cięższa niż moja praca
    nad opanowaniem języka mandaryńskiego.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Jednak pani G. zdjęli program:
    http://tnij.org/0uj0eq7
    Jak ktoś się za bardzo nie brzydzi, może zerknąć do komentarzy.
    The author has edited this post (w 10.03.2015)
  • Mruk
    Jednak pani G. zdjęli program:
    Też to dziś przyuważyłem.
  • Mruk
    Jednak pani G. zdjęli program:
    "Katotaliban, państwo wyznaniowe, biskup zadzwonił do polsatu i kazał zdjąć"? Nie czytałem, zgaduję.
  • Kol. wątkotwórca jest bliżej prawdy niżby można było sądzić.
    Miałem kiedyś okazję zamienić kilka zdań z autentycznym sataniuchem (nie żadnym tam fanem nergala).  I pytam się go - o to pewnie patroszycie czarne koty na cmentarzach, bo o dziewice to raczej trudno.  A on mi na to: no wiesz, to jest dla smarkaterii.  Pewnie, są i tacy, ale prawdziwy satanis polega na przekonaniu, że to ty jesteś bogiem.  Że wszystko, czego chcesz jest dobre.  Dobre jest to, czego pożądasz.  Więc nie krępuj się niczym, niech nikt ci nie narzuca tego co masz robić, słowem róbta co chceta.  Tajest, naczelne hasło owsika to motto trve sataniuchów.  Palikociarze (czy było coś o robieniu krzywdy kotom?), lemingi, pracownicy merdiów i ich wierni konsumenci to świadomie bądź nie czystej wody wyznawcy zła.

"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
  • jak dla mnie, nie musielby sie wcale smiac: ktos, kto idzie do jednego pomieszczenia z urbanem juz wydaje o sobie swiadectwo.

"Nie myslcie, ze przynioslem na ziemie pokoj. Nie, ale miecz."
    Pan Jezus
  • tom.vinci
    W programie Gozdyry 07.03 na Polsacie Jerzy Urban przyznaje, źe zamordowali Popiełuszkę. Dokładnie rozmowa wyglądała następująco:
    Urban - kogóź my tak zabiliśmy?
    Źawisza - a księdza Popiełuszkę
    Urban - to jeden, no
    w tym momencie zgromadzona w studio publiczność wybucha śmiechem i zaczyna bić brawo
    Widziałem ich pod krzyżem na KP. Masku z ludzkiej skóry ale ponaciągane na inne niż ludzkie szkielety.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • uświadomiłem to sobie niedawno rozmawiając z paroma znajomymi, jest to taki specyficzny rodzaj opętania, niby są normalni, niby wszystko ok, a jednak wydaje mi się, źe jakoś prźykleja się do nich coraz większa ilość towaru ze specyficznym oznakowaniem i pomału nie mogą się wydostać, wręcz mam wraźenie, źe niektórzy są juź po drugiej stronie,
    z nimi nie ma źadnej rozmowy, oni juź tylko reagują (odruchy) na pewne znaki, wspominana tu przez kolegę losa akcja pod krzyźem to modelowy przykład tego novum, takich ludzi z roźnym stopniem "oblepienia" mogą być setki tysięcy, być moźe źyjemy w czasach ostatnich
  • Jak się z upodobaniem taplają w łajnie, to nic dziwnego, że się coraz więcej przylepia.

"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.