Celebrity flush
Wymyśliłem nowy reality show. Scenariusz jest prosty - co jakiś czas, dajmy na to co miesiąc bierzemy jakiegoś celebryta (celebrytę?) i grylujemy mobbingiem, sexual harassmentem, narkotykami, pedofilią i co tam się jeszcze znajdzie. Najpierw jest to oczywiście anonimowe zeznanie, z czasem szczegóły ujawniają się. Inni celebryci najpierw oburzają się na niedyskretną prasę a potem efektownie się odcinają. Sam celebryt/celebryta wzburza się, pozywa do sądu, układa się na szpitalnym łóżeczku a na koniec jest widowiskowo wywalany na pysk, scenariusz z pręgierzem i chłostą jest w trakcie opracowywania. Gwarantuję większą oglądalność niż w tańcu z gwizdami czy jakimś big brothelu.
Gdzie mam się zgłosić po honorarium?
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Gdzie mam się zgłosić po honorarium?
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
http://www.endemol.pl/
W jedności siła!
"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
Jeżeli ziarno pszenicy wpadłszy w ziemię nie obumrze, zostanie tylko samo, ale jeżeli obumrze, przynosi plon obfity.
,celebrity-flush-w-polskiej-telewizji-gwiazdy-beda-w-nim-spuszczane-wraz-z-woda-w-wielkim-sedesie
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
W jedności siła!
"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.