Skip to content

Celebrity flush

loslos
edytowano March 2015 w Forum ogólne
Wymyśliłem nowy reality show. Scenariusz jest prosty - co jakiś czas, dajmy na to co miesiąc bierzemy jakiegoś celebryta (celebrytę?) i grylujemy mobbingiem, sexual harassmentem, narkotykami, pedofilią i co tam się jeszcze znajdzie. Najpierw jest to oczywiście anonimowe zeznanie, z czasem szczegóły ujawniają się. Inni celebryci najpierw oburzają się na niedyskretną prasę a potem efektownie się odcinają. Sam celebryt/celebryta wzburza się, pozywa do sądu, układa się na szpitalnym łóżeczku a na koniec jest widowiskowo wywalany na pysk, scenariusz z pręgierzem i chłostą jest w trakcie opracowywania. Gwarantuję większą oglądalność niż w tańcu z gwizdami czy jakimś big brothelu.
Gdzie mam się zgłosić po honorarium?

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.

Komentarz

• TU?
    http://www.endemol.pl/

W jedności siła!

"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
  • Khy, khy to samo z politykami, po ew. drobnych modyfikacjach
    ;)

Jeżeli ziarno pszenicy wpadłszy w ziemię nie obumrze, zostanie tylko samo, ale jeżeli obumrze, przynosi plon obfity.
  • http://aszdziennik.pl/114255
    ,celebrity-flush-w-polskiej-telewizji-gwiazdy-beda-w-nim-spuszczane-wraz-z-woda-w-wielkim-sedesie
    ;)
  • mam lepszy scenariusz

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Pomarzyć, dobra rzecz. Sedes-gigant to je to
    :D

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • los
    mam lepszy scenariusz
    A Karolak na pierwszy plan
    ;)

W jedności siła!

"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
  • Olbrychski z Nehrebecką!

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.