Skip to content

Hobbysta z Legionowa

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Kto zgadnie, jakie jest Hobby tego uroczego Zielonego Ludzika?:)

Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika

Komentarz

• Uprawa maku?

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Dość stara informacja. Wydawało mi się, że on jednak z PO.
  • Nie wiem ani kto to jest, ani jaka jest odpowiedź na pytanie. Chyba, że Mania ok.
  • mmaria
    Nie wiem ani kto to jest, ani jaka jest odpowiedź na pytanie. Chyba, że Mania ok.
    Nie wiem kto to jest...
    :D

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Imć Fogler.
    Radio Hobby.
    Sobie wyguglajcie.

https://www.youtube.com/watch?v=veM5tszB_KQ
  • Jesli robil to za pieniadze to ok. Kapital nie ma narodowosci i jego zdobywanie jest nadrzednym celem czlowieka (ktory jest madry - glupcy moga biedowac z wyboru). Jesli robil to za darmo jest podejrzany, tzn. ze ma niewlasciwe przekonania. Religie to sa odpowiedzialne za cale zlo na swiecie.

Jeżeli ziarno pszenicy wpadłszy w ziemię nie obumrze, zostanie tylko samo, ale jeżeli obumrze, przynosi plon obfity.
  • Ha wiedziałem że z PO ! postaram się trochę jeszcze powęszyć w legionowskich kontaktach
  • ms.wygnaniec
    Ha wiedziałem że z PO ! postaram się trochę jeszcze powęszyć w legionowskich kontaktach
    Razem z niejakim Hertlem budował mosty w Wawie za czasów Piskorza. Mówiło się o "klanie ewangelickim"
    ;)
  • rdr
    Jesli robil to za pieniadze to ok. Kapital nie ma narodowosci i jego zdobywanie jest nadrzednym celem czlowieka
    2 kompletne bzdury w 2 pierwszych i to prostych zdaniach. Dawno się tak nie ubawiłem.
    @Brzost dzięki za przypomnienie, bo to są te klimaty gdzi mi go pamięć podpowiadała.
  • Brzost
    ms.wygnaniec
    :
    Ha wiedziałem że z PO ! postaram się trochę jeszcze powęszyć w legionowskich kontaktach
    Razem z niejakim Hertlem budował mosty w Wawie za czasów Piskorza. Mówiło się o "klanie ewangelickim"
    ;)
    Piotr Fogler, radny miasta, żona (była) Marta Fogler posłanka kadencji 2001-2005 bodajże. Klika Piskorskiego, true. Most Świętokrzyski to pierwszy skok na kasę tych chłopców (taki spory), tunel był drugi. Docelowo grali o pełną stawkę- tereny na Powiślu, nad tunelem, do przekształcenia pod mieszkaniówkę.
  • ms.wygnaniec
    2 kompletne bzdury w 2 pierwszych i to prostych zdaniach. Dawno się tak nie ubawiłem.
    Od pewnego czasu widzę, że Rdr przestawił się na ostrą dietę i nie serwuje nic poza sokiem z popularnych zagranicznych jagód.
  • Mania
    mmaria
    :
    Nie wiem ani kto to jest, ani jaka jest odpowiedź na pytanie. Chyba, że Mania ok.
    Nie wiem kto to jest...
    No  ico się ze mnie nabijasz? Muszem znać te wszystkie buźki?!!
  • @ się wcale nie nabijam, też tej buźki nie znałam.

• Brzost
    ms.wygnaniec
    :
    Od pewnego czasu widzę, że Rdr przestawił się na ostrą dietę i nie serwuje nic poza sokiem z popularnych zagranicznych jagód.
    Gumijagody ok!
  • to ten od palenia staruszek?
  • Wśród udziałowców jest też znany ruchacz narodowy...
    http://www.infoveriti.pl/firma-krs/Hobby%2CLegionowo%2CRaport%2Cgospodarczy%2CKRS%2C0000302111.html
    A o paleniu staruszek nie słyszałem.
    The author has edited this post (w 24.02.2015)
  • Nie wierz pan temu! To są historyczne zajszłości. Dzisiej już ten pan udziałów nie posiada.
  • Skoro tak Kulega mówi, to zapewne ma rację.
  • Szturmowiec.Rzplitej
    Nie wierz pan temu! To są historyczne zajszłości. Dzisiej już ten pan udziałów nie posiada.
    Pojonczszę jednak. W ostatnim Gościu Niedzielnym była o tym mowa. I legionowski hobbysta tłumaczył się, że umowę dot. sączenia na falach sowieckiej propagandy podpisał poprzedni zarząd. Nie chcę mówić że go to usprawiedliwia, jednakowoż wskazuje, że ajętura jest szersza nieco.
  • Jak dziś wypowiedział się sam zainteresowany: posiadał.
    To, że są takie raporty z KRS: różnie z tą aktualizacją bywa.
  • yanusson
    Jak dziś wypowiedział się sam zainteresowany: posiadał.
    To, że są takie raporty z KRS: różnie z tą aktualizacją bywa.
    Ale to już ustaliliśmy z kol. Ignacem wcześniej. Mnie się rozchodzi, czy posiadał wtedy, gdy podpisywana była umowa.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.