Orendż Polska (dawniej Telekomunikacja Polska )
Zmienił sobie jednostronnie tetmin wystawiania faktur oraz zażądał - jak twierdzi w związku z tym - zapłaty za okres jeszcze nie świadczonych (sic!) usług - do 25 marca!
Dla tych ludzi jesteśmy bydłem nierozumnym!
Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
Dla tych ludzi jesteśmy bydłem nierozumnym!
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
To jest dla mnie nowość - czy wszystkie tego typu firmy po zakończeniu umowy automatycznie przedłużają ją o 6 miesięcy, a nie jak niegdyś było - o miesiąc, bezterminowo, na starych warunkach?
The author has edited this post (w 09.03.2015)
JORGE>
Jak się za nich zabrałem i przyprowadziłem ze sobą prawnika do salonu na Nowym Siwecie to zmiękli i zaczeli bajac że to nie oni a "firma zewnętrzna". Obsobaczyłem ich jak należy.
Uczyłem ich manażerstwo i na każdych zajęciach nie omieszkałem zapytać "ilu ludzi oszukali w tym miesiącu". O dziwo, albo i nie, im gorzej ich traktowałem tym więcey mnie respektowali. Szmaty.....
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
A ja wziełem następne zlecenie w Orenżu. Bo o mne specjalnie prosili. Więc znowu będę złosliwy
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
Ależ abonament płaci się (zawsze) z góry. Rozliczenia pozaabonamentowe (np. przekroczone minuty) z dołu, czyli po.
To jest kwestia 30 złotych, ale chodzi o sama zasade, o idiotyczne uzasadnienie oraz o mechanizm przerzucania kosztow (w tym wypadku jak podaja wdrozenie jakiegos nowego systemu rozliczen) na konsumenta.
The author has edited this post (w 10.03.2015)