Z kolei ojciec ubek na pewno jest z niej dumny.
Heh!
"Z kolei ojciec ubek na pewno jest z niej dumny. On w latach 80. z chęcią pałowałby związkowców."
Kto to pedzioł i o kiem?
The author has edited this post (w 20.02.2015)
"Z kolei ojciec ubek na pewno jest z niej dumny. On w latach 80. z chęcią pałowałby związkowców."
Kto to pedzioł i o kiem?
The author has edited this post (w 20.02.2015)
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Wystarczy poprosić wujka Goola i podpowie że to poseł SLD pan Z wyciera sobie walonki o Olejną milicjantkę.
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
http://sejm.gov.pl/sejm7.nsf/wypowiedz.xsp?id=442&data=05-02-2015&posiedzenie=86&symbol=OSWIADCZENIE&nr=3027&view=4&SessionID=D0EOP748IW
naprawdę niezłe
podniosło mi poziom humera
Pą poseł Zbrzyzny mówi to co ja: "Oglądając telewizję tak zwanego pierwszego nurtu, szczególnie w ostatnich tygodniach, oczom i uszom nie wierzę. Czyżby wróciły lata 80. ubiegłego wieku? Czyżbym cofnął się w czasie? One nie wróciły. Wehikuł czasu przecież nie istnieje, ale widzę treści i komentarze żywcem wyjęte z tamtych realiów. Zmieniła się tylko pani je przekazująca."
Kantowałem i poprosiłem wujka Googla o podpowiedź
Ale swojom szosom, czemu się kardynale dziwisz? Szczur sczurzego brata zagryzie gdy miejsca przy korycie brakuje........
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”