extraneus Karnowscy walczą o Polskę i Polaków a nie udają "dziennikarzy" (nie mozna byc dziennikarzem w Polsce od 2007 r.) jak jakiś Lisicki. Oby Bog dal nam jeszcze taką telewizję!
Taką, która jak Wsieci puszcza teksty sponsorowane przez Ministerstwo Pracy i Polityki Społecznej? "Przyjazne urzędy pracy"?
@Marcin_Halas Kompletna bzdura. Mój dziadek - Alojzy Duda mieszkał w Starym Sączu, był kuśnierzem i zmarł 01.07.1992 roku. — Andrzej Duda (@AndrzejDuda) luty 18, 2015
Jeszcze żeby nie umknęło http://jan.bodakowski.salon24.pl/576139 ,wywiad-z-profesor-anna-razny-o-pis-calosc Jedynym komentarzem może być tylko milczenie, więc milczmy już o Janku.
Ja mam pomysł na inny komentarz ale tylko w realu. Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
extraneus : Karnowscy walczą o Polskę i Polaków a nie udają "dziennikarzy" (nie mozna byc dziennikarzem w Polsce od 2007 r.) jak jakiś Lisicki. Oby Bog dal nam jeszcze taką telewizję!
Taką, która jak Wsieci puszcza teksty sponsorowane przez Ministerstwo Pracy i Polityki Społecznej? "Przyjazne urzędy pracy"?
Ministerialnych reklam powinno być więcej. Przynajmniej tyle samo, co w mediach głównego ścieku. "A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
Ponieważ pieniądze należy zarabiać uczciwie, nie wierzę w dobre intencje tego rządu. A w kościele widziałem plakat Chrześcijaninie! Strzeż się hazardu! Zaciekawiony przyjrzałem się i jest to akcja celników przeciw nielegalnemu hazardowi. Dlaczego celników a nie skarbówki? Ciekawe, może im bardziej zależy i nie ma w tym żadnych złych intencji. Zatem niech będzie, odczepiam się od od tego nieszczęsnego tekstu.
@Marcin_Halas Kompletna bzdura. Mój dziadek - Alojzy Duda mieszkał w Starym Sączu, był kuśnierzem i zmarł 01.07.1992 roku. — Andrzej Duda (@AndrzejDuda) luty 18, 2015
przemk0 (....)Zaciekawiony przyjrzałem się i jest to akcja celników przeciw nielegalnemu hazardowi. Dlaczego celników a nie skarbówki? Ciekawe, może im bardziej zależy i nie ma w tym żadnych złych intencji.(....)
Jacek Kapica - wiceminister finansów w mundurze Służby Celnej. W jedności siła!
"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
Komentarz
http://jan.bodakowski.salon24.pl/576139
,wywiad-z-profesor-anna-razny-o-pis-calosc
Jedynym komentarzem może być tylko milczenie, więc milczmy już o Janku.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
A w kościele widziałem plakat Chrześcijaninie! Strzeż się hazardu! Zaciekawiony przyjrzałem się i jest to akcja celników przeciw nielegalnemu hazardowi. Dlaczego celników a nie skarbówki? Ciekawe, może im bardziej zależy i nie ma w tym żadnych złych intencji.
Zatem niech będzie, odczepiam się od od tego nieszczęsnego tekstu.
w mundurze Służby Celnej.
W jedności siła!
"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu