Skip to content

Rzucanie gó......nem w Dudę

2»

Komentarz

• extraneus
    Karnowscy walczą o Polskę i Polaków a nie udają "dziennikarzy" (nie mozna byc dziennikarzem w Polsce od 2007 r.) jak jakiś Lisicki.
    Oby Bog dal nam jeszcze taką telewizję!
    Taką, która jak Wsieci puszcza teksty sponsorowane przez Ministerstwo Pracy i Polityki Społecznej? "Przyjazne urzędy pracy"?
  • @Marcin_Halas
    Kompletna bzdura. Mój dziadek - Alojzy Duda mieszkał w Starym Sączu, był kuśnierzem i zmarł 01.07.1992 roku.
    — Andrzej Duda (@AndrzejDuda)
    luty 18, 2015
    The author has edited this post (w 18.02.2015)
  • Mania
    Niezawodny Jasio Bodakowski
    Jeszcze żeby nie umknęło
    http://jan.bodakowski.salon24.pl/576139
    ,wywiad-z-profesor-anna-razny-o-pis-calosc
    Jedynym komentarzem może być tylko milczenie, więc milczmy już o Janku.
  • Ja mam pomysł na inny komentarz ale tylko w realu.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • przemk0
    extraneus
    :
    Karnowscy walczą o Polskę i Polaków a nie udają "dziennikarzy" (nie mozna byc dziennikarzem w Polsce od 2007 r.) jak jakiś Lisicki.
    Oby Bog dal nam jeszcze taką telewizję!
    Taką, która jak Wsieci puszcza teksty sponsorowane przez Ministerstwo Pracy i Polityki Społecznej? "Przyjazne urzędy pracy"?
    Ministerialnych reklam powinno być więcej. Przynajmniej tyle samo, co w mediach głównego ścieku.

"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
  • ella
    Ministerialnych reklam powinno być więcej. Przynajmniej tyle samo, co w mediach głównego ścieku.
    No właśnie. Przecież to z naszych pieniędzy idzie. Dlaczego Przemku uważasz to za niewłaściwe?
  • Ponieważ pieniądze należy zarabiać uczciwie, nie wierzę w dobre intencje tego rządu.
    A w kościele widziałem plakat Chrześcijaninie! Strzeż się hazardu! Zaciekawiony przyjrzałem się i jest to akcja celników przeciw nielegalnemu hazardowi. Dlaczego celników a nie skarbówki? Ciekawe, może im bardziej zależy i nie ma w tym żadnych złych intencji.
    Zatem niech będzie, odczepiam się od od tego nieszczęsnego tekstu.
  • yanusson
    @Marcin_Halas
    Kompletna bzdura. Mój dziadek - Alojzy Duda mieszkał w Starym Sączu, był kuśnierzem i zmarł 01.07.1992 roku.
    — Andrzej Duda (@AndrzejDuda)
    luty 18, 2015
    Krajan z Bryjowa! Daj pyska stary!
  • przemk0
    (....)Zaciekawiony przyjrzałem się i jest to akcja celników przeciw nielegalnemu hazardowi. Dlaczego celników a nie skarbówki? Ciekawe, może im bardziej zależy i nie ma w tym żadnych złych intencji.(....)
    Jacek Kapica - wiceminister finansów
    kapica w mundurzew mundurze Służby Celnej.

W jedności siła!

"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.