Skip to content

Biomasa

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Zauważyliście jaką furię wśród niektórych dziennikarzy/celebrytów/trolli wywołują protesty rolników/górników/pielęgniarek?
Jak to pięknie obnaża ich dusze? Nie wiem na ile furia ta jest autentyczna, na ile jest ustawką. Jakakolwiek jest pięknie obnaża dusze niewolnika nienawidzącego tych którzy podnoszą głowy.
Argumenty są te same co przy wątkach smoleńskich, te same co przy tworzeniu instrumentarium pogardy wobec Lecha Kaczyńskiego. Tzn to samo szambo.
Biomasa nienawidzi wszystkiego, co może zmienić jej stan spokojnego gnicia.
Przykładem są wczorajsze wytryski intelektu Pieńkowskiej i jakiegoć reżysera Saramonowicza ( o ile nie przekręciłem nazwiska)

Komentarz

• lupus71
    Zauważyliście jaką furię wśród niektórych dziennikarzy/celebrytów/trolli wywołują protesty rolników/górników/pielęgniarek?
    Nie troli lupus. To jest zdecydowana większość społeczeństwa. "Rolnicy i tak mają za dobrze przecież. Kupują samochody za 100 tys., a tak naprawdę protestują nie ci biedni, a ci bogaci, ci bezczelni." Generalnie chodzi o to, że ja, my, mamy gorzej, a to oni, nieroby, protestują. A nam kto pomoże ? Jak my mamy dobijać się o swoje ? Jazda jest okrutna i po rolnikach i po górnikach. Atomizacja sięgnęła poziom maksymalny.
  • @JORGE
    To jest efekt skutecznego szczucia. Na Rebelji było parę lat temu opisane
    "zarządzanie zazdrością"
    warto by też kroś po imieniu nzawał "Zarządzanie pogardą". Swoją drogą przy okazji protestu rolników zaliczyłem jedno z większych zaskoczęń "
    "Wybiórcza"
    wykazała sie większą rztelnościa niż
    "Rzepa"
    .
    Dla niekilikajacych tytuły:
    Gazeta.pl
    Radio Zet: "Kontrole trzeźwości wykruszyły rolników jadących do stolicy".
    Policja nie potwierdza.
    (podkreślenie P.A.)
    Rp.pl
    Policja skontrolowała rolników. Badanie alkomatem zatrzymało część protestujących
    Przy czym w tekście "Rzepy" znalazłała się informaja, że to "tylko przypuszczenia"....
  • BTW... grzanie rolników, przemilczanie górników. Wśród tych pierwszych Andrzejek Hadacz.
    Przypadeck?
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.