Fundacja Charytatywny Bal Dziennikarzy
Fundacja Charytatywny Bal Dziennikarzy ma zaszczyt poinformować, że XVI Charytatywny Bal Dziennikarzy odbędzie się w dniu 7 lutego 2015 r. w Auli Dużej Politechniki Warszawskiej.
Zarząd Fundacji
Mateusz Hładki - prezes Zarządu, TVN
Anna Kołtunowicz - Gazeta Wyborcza
Agnieszka Milczarz - Wydarzenia, Polsat
Rada Fundacji
Beata Grabarczyk, Polsat News Dwa
Katarzyna Kolenda-Zaleska, Fakty TVN, TVN 24 (przewodnicząca Rady)
Piotr Kraśko, Wiadomości TVP1
Joanna Lichocka, Telewizja Republika, Gazeta Polska
Paweł Lisicki, Do Rzeczy
Mikołaj Lizut, Rock Radio
Marta Kuligowska, TVN 24
Andrzej Morozowski, TVN 24
Piotr Najsztub, TOK FM
Agata Nowakowska, Gazeta Wyborcza
Monika Olejnik, Radio Zet, TVN 24
Janina Paradowska, Polityka
Konrad Piasecki RMF FM, TVN 24
Małgorzata Subotic,
Dominika Wielowieyska, Gazeta Wyborcza
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Zarząd Fundacji
Mateusz Hładki - prezes Zarządu, TVN
Anna Kołtunowicz - Gazeta Wyborcza
Agnieszka Milczarz - Wydarzenia, Polsat
Rada Fundacji
Beata Grabarczyk, Polsat News Dwa
Katarzyna Kolenda-Zaleska, Fakty TVN, TVN 24 (przewodnicząca Rady)
Piotr Kraśko, Wiadomości TVP1
Joanna Lichocka, Telewizja Republika, Gazeta Polska
Paweł Lisicki, Do Rzeczy
Mikołaj Lizut, Rock Radio
Marta Kuligowska, TVN 24
Andrzej Morozowski, TVN 24
Piotr Najsztub, TOK FM
Agata Nowakowska, Gazeta Wyborcza
Monika Olejnik, Radio Zet, TVN 24
Janina Paradowska, Polityka
Konrad Piasecki RMF FM, TVN 24
Małgorzata Subotic,
Dominika Wielowieyska, Gazeta Wyborcza
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Akurat Lichocką lubiłam, cholera jasna...
The author has edited this post (w 29.12.2014)
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Mnie analiza rozumowa mówi, że obiekty owe należą do tego samego gatunku co ja, co przyjmuję do wiadomości ale z wielką niechęcią i czasem mi się zdarza zapomnieć. Na kogoś, kto w własnej woli baluje w towarzystwie takich kreatur, będę patrzeć jak na obywatela, który za upuszczoną kanapką nurkuje do kibla. Jednak brzydzi.
The author has edited this post (w 30.12.2014)
http://wiadomosci.dziennik.pl/opinie/artykuly/478511,dogmaty-ekonomii-podatki-praca-dlug-publiczy.html
Gdyby mi kazano wymienić nazwisko dziennikarza w Polsce, to podałabym Sumlińskiego... A gdyby pytano o więcej przykładów, to byłabym w kłopocie. W Rosji to była Politkowska...
A poza tym, wiadomo - doskonale sprawdził się model "oddelegowania na odcinek", uruchamiania kretów, śpiochów, powszechnego zapluskwiania wszystkich środowisk poza może środowiskiem sprzątaczy ulic (choć i to nie jest pewne, bo akcja sprzątania zniczy i kwiatów musi przebiegać nienagannie). Pluskwy mają się znakomicie i w kolejnych pokoleniach żerują na Polakach.
"Nie myslcie, ze przynioslem na ziemie pokoj. Nie, ale miecz."
Pan Jezus
Na balu bawiło się blisko 1200 osób ze świata mediów, polityki, biznesu oraz kultury. Dzięki tak licznej obecności udało się zabrać ponad 250 000 zł." Chojni specjalnie nie są. Niecałe 50 euro od łebka. No, ale trzeba było się na suknie i inne gajery wykosztować...
Na ten przykład, poza bojkotem Empiku, wystosowałam również pyśma do różnych sklepów wysyłkowych, w których kupowałam do tej pory, że jeśli ponownie będą życzyć np. "Wesołych Świąt" zamiast "Wesołych Świąt Bożego Narodzenia", to zrezygnuję z ich usług.
W jedności siła!
"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu