Skip to content

"Zachód to jednak jest potęga" - wątek humorystyczny

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Zakapturzeni napastnicy ostrzelali dziś z broni automatycznej w dzielnicy La Castellane w Marsylii samochód miejscowego szefa policji. Popołudniu do Marsylii ma przybyć premier Francji Manuel Valls. Zamierza pochwalić miejscową policję za jej wysiłki w celu „zmniejszenia przestępczości” w mieście, gdzie jedna trzecia mieszkańców pochodzi z imigracji.
Do strzelaniny w dzielnicy, znanej z wysokiego poziomu przestępczości, doszło dziś rano. Według jednego ze świadków grupa około dziesięciu zakapturzonych mężczyzn strzelała seriami z kałasznikowów z powietrze. Na miejsce udał się szef marsylskiej policji Pierre-Marie Bourniquel. Nie zrobiło to jednak wrażenia na przestępcach, którzy otworzyli ogień do jego samochodu. Bourniquel położył się na podłodze samochodu.
Dziś wizytę w Marsylii zaplanował premier Francji Manuel Valls. Ma mówić o spadku przestępczości w mieście. I rozdać nagrody miejscowym funkcjonariuszom.
http://wpolityce.pl/swiat/233095-strzelanina-w-marsylii-gangsterzy-przywitali-premiera-francji-sceny-jak-w-kiepskim-westernie-zobacz-zdjecia
Proponuję, zeby zamiast z Pucinem rozbierac Ukrainę i brac sobie na leb potężne problemy z żywymi ludźmi, najechac Niemcy, druga taka okazja w dziejach moze sie nie powtorzyc, przeciez nikt tam nie bedzie sie bronic!

Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika

Komentarz

• Nie widział kolega nigdy Niemców z bliska, prawda?

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Tylko Brunera na Kino Polska, przeciez Kolega wie.
    The author has edited this post (w 09.02.2015)

• Wiem. Niemiaszki aż nózkami przebierają, by otworzyć na nowo krematoria Auschwitzu. Naród gospodarny, nie lubi marnotrawstwa i nieużywanych sprzętów. Tym razem pod hasłem walki o pokój. Choć 80 lat temu też lubili to słówko.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Jak rozumiem to po części do mnie ? No cóż, 20 lat temu też tak myślałem. Rozjedziemy pedałów w 3 tygodnie. Widać nie tylko ja potrzebuję czasu.
    JORGE>
  • To jest watek humorystyczny, zenujaco smieszny jak najstarsza cora kosciola ostrzeliwana z kalacha przez jakies czarne maupy
    :)

• We are not amused.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.