Skip to content

Paryż - 12 zabitych

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Trzeba pilnie baczyć gdzie tropy zaprowadzą, ponieważ mam paranoję więc może być to nowy Bujnaksk, może być to preludium do jakiegoś kagańca na fanatyków wszelakiej maści (całkiem zacne katolickie demonstracje w Paryżu były w zeszłym roku), bo na razie to bardzo dziwnie wygląda.

Komentarz

• Widziałem wypowiedź eksperta* - mordercy nie byli przeszkoleni wojskowo, tylko terrorystycznie. No kurde, skąd ta pewność?
    Tak wogle, czy to pierwszy niesamobójczy atak, czy czegoś nie pamiętam?
    *prof. Gruszczak z Instytutu Nauk Politycznych i Stosunków Międzynarodowych Uniwersytetu Jagiellońskiego, specjalizujący się w kwestiach bezpieczeństwa oraz wywiadu w Unii Europejskiej
  • Nic nie jest teraz tak bardzo potrzebne "ludziom postępowemu i zjednoczonemu światu" jak wyraźnie zdefiniowany wróg "wolności i demokracji". Tym wrogiem jest "religijny ekstremizm".
    Teraz trwa akcja importowania chętnych bojowników i wyznaczania wroga. Wandeę zorganizuje się później.
    The author has edited this post (w 08.01.2015)

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • W radiowej Jedynce pierwszy brylował kapucha TW Znak.
    Ach, jak on pięknie dawał odpór!
    Zaiste, należy się dobrze rozglądać.
  • peterman
    W radiowej Jedynce pierwszy brylował kapucha TW Znak.
    Ach, jak on pięknie dawał odpór!
    Komu dawał odpór?
  • Nienawiści i nietolerancji chyba, bus podskakiwał na drodze i nie słyszałem dokładnie.
  • na jesieni zeszlego roku  Farida Belghoul, nauczycielka w szkole francuskiej wyznania allachowego, powiadomila smsem rodzicow czego dzis w szkole uczyc beda ich dzieci (banany itp.) - reakcja przerosla wszelkie oczekiwania: desant rodzicieli na szkole i odebranie w tym dniu (konkretnej daty nie pamietam) dzieci ze szkoly.
    Farida zalozyla stowarzyszenie FAPEC (Federation des Parents engageux et courageux - Stowarzyszenie rodzicow odwaznych i zaangazowanych) jako odpowiedz na wdrozenie prze Hollanda regularnego nauczania gender w szkolach podstawowych.
    15.01. br Farida ma przedstawic konkretny profil stowarzyszenia - jak rodzice moga pomoc dziecku w szkole, ktora nie uczy juz pisania lecz deprawuje seksualnie.
    Belghoul jest postacia znana we Francji, atakowana medilnie i prawnie. Skutecznie otwiera oczy rodzicom na to co dzieje sie z ich dziecmi: "Mozemy byc ateistami, agnostykami, chrzescijanami czy muzulmanami ale wszyscy jetesmy rodzicami. A ostrze wymierzone jest dzis wlansie w nasze dzieci."
    nie wiem co teraz stanie sie z przywodctwem muzulmanki FAPEC ale wiem jedno: ten zamach jest b. na reke lewackiej bandzie rzadzacej Francja.

"Nie myslcie, ze przynioslem na ziemie pokoj. Nie, ale miecz."
    Pan Jezus
  • peterman
    Nienawiści i nietolerancji chyba, bus podskakiwał na drodze i nie słyszałem dokładnie.
    :)

"Nie myslcie, ze przynioslem na ziemie pokoj. Nie, ale miecz."
    Pan Jezus
  • Przypomnę wontek być może jusz wywietrzał z pamięci
    Powolutku pomalutku koło się rzokręca
    http://ec.mixxt.pl/networks/forum/thread.365538:1

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • Obrońca przed fanatycznymi islamistami
    putinMistrale popłyną na wschód....

W jedności siła!

"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
  • ladnie sie pozycjonuje ten najwiekszy sojusznik islamskich mordercow.
  • Sarmata1.2
    ladnie sie pozycjonuje ten najwiekszy sojusznik islamskich mordercow.
    Pozycjonowanie - ważna rzecz
    ss islamNależy pamiętać.

W jedności siła!

"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
  • Stara historia z 1982:
    Niby abunidal a po 15 latach okazało się że kwadratowy wąsik z ciotką Stasią
    http://fr.wikipedia.org/wiki/Attentat_de_la_rue_des_Rosiers
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.