Skip to content

Podobnież Rewolucji ma nie być?

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Szczerze pisząc, jak znowu ma być bez wieszanka, to ja jestem średnio zainteresowany
;)

Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika

Komentarz

• +1

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Musiałem ominąć jakąś informację - o co chodzi?
  • http://wpolityce.pl/media/227470-kaczynski-dla-wsieci-polska-nie-potrzebuje-jakiejs-rewolucji-nowy-numer-najwiekszego-konserwatywnego-tygodnika-od-poniedzialku-w-kioskach

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • To odwróćmy trochę sytuację i wyobraźmy sobie wywiad, w którym JK mówi: Polsce potrzebna jest rewolucja!!! I dalej w tym duchu.
    I co? Poparcie spada poniżej żelaznego elektoratu do (strzelam) cirkaebałt 15%. Natychmiast. Z dnia na dzień, po burzy, którą rozpętują wszystkie mejstrimowe dziennik...y.
    Wniosek - niczego innego NIE MÓGŁ powiedzieć, gdyżalbowiem jest mądrym i przewidującym politykiem. Zupełnie inna sprawa, co zrobi, jeśli uda mu się dojść do władzy.
  • https://www.youtube.com/watch

Jeżeli ziarno pszenicy wpadłszy w ziemię nie obumrze, zostanie tylko samo, ale jeżeli obumrze, przynosi plon obfity.
  • Ależ jak najbardziej! Raz jeszcze JK powiedział to co trzeba było powiedzieć. Polska nie potrzebuje JAKIEJŚ rewolucji.
    Jakąś rewolucję to i sobie mogą bugoodrzańskie lemingi urządzić na szajs-zboku pomiędzy kawe late a cawe z piankom. Polska potzrebuje rewolucji jakiej dotąd nie widziały oczęta najstarszych histeryków z GW. Rewolucji o jakiej będą ze strachem wspominać 3cie pokolenia szubraców którzy teraz okupują miejsce przy żłobie.

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • fatuswombatus
    Polska potrzrebuje rewolucji jakiej dotąd nie widziały oczęta najstarszych histeryków z GW. Rewolucji o jakiej będą ze strachem wspominać 3cie pokolenia szubrawców którzy teraz okupują miejsce przy żłobie.
    Ja bym był za tym, by nie było już 3ciego pokolenia szubrawców ale kompromisowo mogę się zgodzić.

• A Los mowil ze gieniusz Kniebolo polega na tym, ze wszystkich przekonal o tym, jaki jest niegrozny i lagodny i nieporadny. Moze sie ucza od najlepszych.
  • Bądźmy ścisli. W pewnym momemnie stategia PiSu polegała na podkreślaniu jaki to z DT nieudacznik. Ale to już nie ma większego znaczenia...

Jeżeli ziarno pszenicy wpadłszy w ziemię nie obumrze, zostanie tylko samo, ale jeżeli obumrze, przynosi plon obfity.
  • Różne strategie miewał PiS, nie wszystkie udane.

• To w czyk gdzie i kiedy zaczynamy się szkolić? bo na razie to odbywamy mało sensowne stosunki seksualne internetowo
  • ms.wygnaniec
    To w czyk gdzie i kiedy zaczynamy się szkolić? bo na razie to odbywamy mało sensowne stosunki seksualne internetowo
    Sandy Bates
    : Shouldn't I stop making movies and do something that counts, like-like helping blind people or becoming a missionary or something?
    Martian
    : Let me tell you, you're not the missionary type. You'd never last. And-and incidentally, you're also not Superman; you're a comedian. You want to do mankind a real service? Tell funnier jokes.
    W sytuacjach wyjątkowych trzeba się ruszyć ale w niewyjątkowych będę stosować się do tej zasady. Będę robić dobrze to, co jest moim zawodem.

• los
    W sytuacjach wyjątkowych trzeba się ruszyć ale w niewyjątkowych będę stosować się do tej zasady. Będę robić dobrze to, co jest moim zawodem.
    No ale mi się rozchodzi o obowiązek wynikający z bycia Polakiem, czyli pielęgnację zdolności do czynnej obrony Ojczyzny, a to wymaga treningu. Ja rozumiem, że jeden słowem, jeden pieniędzmi, jeden poświęceniem ale każdy poza tym zbrojnie.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.