Skip to content

PiS jest opozycją koncesjonowaną

loslos
edytowano March 2015 w Forum ogólne
Tak napisało kilku radykalnych (w gębie) kolegów na bratnim forum, nie tylko zresztą tam. Skoro PiS jest koncesjonowany, to oni pewnie koncesjonowani nie są.
Z jednego powodu mnie nie do końca przekonują - bo wszyscy żyją.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.

Komentarz

• Nu ale, że tak powiem zejście ze świata nie unieważnia wydanej koncesji i potrzeby ogłoszenia przetargu na nową?

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • Po prostu - jakoś nie pamiętam ofiar śmiertelnych wśród radykalnych (w gębie). A czy jest jakaś lepsza miara opozycyjności?

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • los
    Po prostu - jakoś nie pamiętam ofiar śmiertelnych wśród radykalnych (w gębie). A czy jest jakaś lepsza miara opozycyjności?
    Ależ oczywiście! Wystarczy zająć pozycję na przeciwko swego adwersarza.
    A wokukule po co kolega chadza tam? Brak wrażych wrażeń?
    The author has edited this post (w 21.12.2014)

• Jakich wrażych?
    To bratnie forum bez żadnego przekąsu.

• Mam tam konto. Ale tylko dla tego że nie można go swobodnie usunąć. Jak tam wchodziłem to miałem niestrawność.

• Jest kilku dla których warto tam bywać.

• Nie kryję, że rozdział fór AV i EC wydaje mi się najjałowszy.
  • Przekonaj o tym kolegów, którzy wyemitowali najobfitsze charki na niejakiego losa. Wiesz których.

• Są sprawy, których nie pojmuję. Np. żali Pałki wobec Grzesika, rozejścia się naszego z IVRP no i podziału AV/EC.
  • Szturmowiec.Rzplitej
    Są sprawy, których nie pojmuję. Np. żali Pałki wobec Grzesika, rozejścia się naszego z IVRP no i podziału AV/EC.
    A co tu jest do rozumienia? Grzesik w biznesie forumowym wykorzystywał swe doświadczenie w nieruchomościach a Pałka akurat jest człowiekiem, chopaki z ivrp.pl bawili się w militaryzm a to zawsze zostawia ślad w duszy a na AV jest kilku obywateli, którzy losa nienawidzą bardziej od komuny. A piszą czasem ciekawie1, niech zostanie jak jest.

• Szturmowiec.Rzplitej
    Nie kryję, że rozdział fór AV i EC wydaje mi się najjałowszy.
    W fitosocjologii zespoły roślinne wyodrębnia się na podstawie gatunków tzw. różnicujących, które wcale nie muszą należeć do dominujących. Dwa zespoły mogą być z grubsza zdominowane przez te same roślinki, ale występuje jakiś jeden gatunek, który nie jest zupełnie tolerowany w zespole A, natomiast dobrze się czuje w zespole B i na odwrót. Ta analogia chyba dość dobrze oddaje istotę podziału między tymi dwoma elitarnymi forami. Ja na jednym i drugim czuję się dobrze a to że na jednym pisuję często a na drugim dorywczo, to wynika z przyczyn prozaicznych - nie da się zaangażować wszędzie w jednakowym stopniu.
  • Szturmowiec.Rzplitej
    Nie kryję, że rozdział fór AV i EC wydaje mi się najjałowszy.
    Chodzi o to, żeby niektórzy użytkownicy niektórym użytkownikom nie musieli pisać "wal się pseudokanadyjski oszuście". Albo jakoś ostrzej.
  • los
    Tak napisało kilku radykalnych (w gębie) kolegów na bratnim forum, nie tylko zresztą tam. Skoro PiS jest koncesjonowany, to oni pewnie koncesjonowani nie są.
    Z jednego powodu mnie nie do końca przekonują - bo wszyscy żyją.
    Co ciekawe, na pewnym nieco mniej bratnim forumie egzystują koncesjonowani tradycjonaliści katolicyy jak np. jeden były(?) jurkista obecnie zdaje się podczepiony pod pełowca.
  • Drateffka???

• Pod jakiego pełowca i kto?:)

Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
  • los
    Drateffka???
    PW
    The author has edited this post (w 22.12.2014)
  • kurde, czy wy musicie być takie cnotki ą ę bułkę przez bibułkę?
    Na AV celebrytami są Jarema i Baltazar, których najskrytszym pragnieniem jest zajebać Losa.  Jak ktoś odczuwa też taką podnietkę, to czas w drogę...
  • A kolega mógł zostawić trochę czasu na rozwiązanie zagadki.
    Na dłuuugie zimowe świąteczne wieczory - w sam raz.
    :)
    ==
    Sam nie wiem kiedy zostawiłem IVRP. Rebelya to było nieporozumienie, ale za to poznałem tam kilka osób, za którymi trafiłem - w zasadzie - tutaj.
    :
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.