Skip to content

Kiszczak jedzie na badania

przymusowo. Do Gdańska. Odtrąbione jako sukces w naszej prasie.
Dlaczego mam paskudne podejrzenia, że generałowi postanowiono raczej zaoszczędzić fajerwerków szykowanych na noc 12/13 grudnia? Pewnie to mój wredny charakter...

Komentarz

• Do Gdańska? Skąpiradła. Mogliby wybrać jakieś cieplejsze wybrzeże, np. Lazurowe.

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • wspomnień czar... w Gdańsku się wszystko zaczęło! I przyjaźnie się zaczęły. I sukcesy się zaczęły. I kariera nabrała rozpędu.  Do Gdańska zawsze miło wracać...
    Eh, Wybrzeże '70, to były czasy....
  • Pan Bóg to ma jednak poczucie humoru. Cysorz i jenerał w jednym szpitalu będą sobie mogli, stare dobre czasy jak to III RP przy wódeczce zakładli, powspominać

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • mmaria
    przymusowo. Do Gdańska. Odtrąbione jako sukces w naszej prasie.
    Dlaczego mam paskudne podejrzenia, że generałowi postanowiono raczej zaoszczędzić fajerwerków szykowanych na noc 12/13 grudnia? Pewnie to mój wredny charakter...
    To ja też mam wredny charakter, bo to była pierwsza myśl, jaka mi przyszła do głowy po tej informacji o badaniach.
    :)
  • Mmaria, okazali się wredniejsi od nas i go wypuścili.
    Był protest pod domem.
  • Cyrylica
    Mmaria, okazali się wredniejsi od nas i go wypuścili.
    Był protest pod domem.
    Przeciwko służbie zdrowia? Wredne te lakasze.
    ps
    A złamas Bolek? Trzymają go, czy też na wolności?
    The author has edited this post (w 13.12.2014)

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • Wałęsa na wolności. Odwiedziła go sama Kopacz, dała mu bombki na choinkę i łaskwie rzuciła fachowym okiem na kartę chorego. Wizyta trwała pół godziny. Za to ma dosmiertną wdzięczność rzeczonego.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.