Skip to content

kondukt załobny

edytowano March 2015 w Forum ogólne
szkoda ze przy okazji przejazdu wraku malezyjskiego boinga 777 przez terytorium Polski nikt nie czuje sie upokorzony i boleśnie kopniety w dupę
a powinien go witac i żegnac na każdej rogatce kondukt z bialo-czerwona flaga i kirem załobnym - może by się komus oczy otworzyły?

Boże, użycz mi pogody ducha abym godził się z tym czego nie mogę zmienić, odwagi abym zmieniał to co mogę zmienić i mądrości aby odróżniał jedno od drugiego.

Komentarz

• Ja czuje

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • ja tez
    ale mnie dziwi np obojetnośc wobec tego faktu np pisu?
    mozna by to wykorzystac przed marszem 13 grudnia

Boże, użycz mi pogody ducha abym godził się z tym czego nie mogę zmienić, odwagi abym zmieniał to co mogę zmienić i mądrości aby odróżniał jedno od drugiego.
  • http://ec.mixxt.pl/networks/forum/thread.365237

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • że sie nie opłaca?

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.