Girzyński juz poza PiSem
http://www.fakt.pl/polityka/zbigniew-girzynski-opuszcza-pis-,artykuly,508038.html
Wygląda na to, że sam się wział i wyautował.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Wygląda na to, że sam się wział i wyautował.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Jak rozumiem korzystanie z tańszego środka komunikacji jest nadużyciem
W jedności siła!
"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
Nowak pozostał na stanowisku aby nie porzucić elektoratu na pastwę barbarzyńców z PiS. Giżyński natomiast ma swój elektorat w .....
No co? Nadaje się do GW?
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
W jedności siła!
"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
http://wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/477157,adam-hofman-o-aferze-madryckiej-ohyde-calej-akcji-przeciw-nam-widac-wyraznie.html
Pozostaje tylko kłopotliwa sprawa zachowania sie maużonek w aeroplanie, ale być może, ze wyglądało to trochę inaczej niż to przedstawiły merdia.
A propos nowego rzecznika prasowego PiSu; słyszeli dziś Szanowni wypowiedź naszego drogiego Richelieu? Kolacja cofnęła mi się do gardła i ledwie powstrzymałam vomit. Richelieu, po zakończeniu kariery politycznej stał się cynglem głównego ścieku do obgryzania pisowców. Zaiste, żałosny to finał.
Riszelie?
Dzisiaj przeczytałem dobre zdanie: angażowanie się w walkę z palantami jest równie skuteczne jak próby pokonania wampirów poprzez utopienie ich w naszej krwi.
"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
EDIT: Migal mieszka chyba w Katowicach, a Kraków wziął mi się z filmiku Iaremy (nagrał MM, który się napatoczył w jakimś lokalu, gdy była inauguracja krakowskiego klubu Frondy).
The author has edited this post (w 07.12.2014)
RICHELIEU POCHODZI Z BYDGOSZCZU, MIGDALSKI Z KATOWIC.
RICHELIEU ZNAM OSOBIŚCIE, SPOTYKAŁEM GO KILKA RAZY W WARSZAWIE. NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z TYM FACETEM W STRINGACH.
WKURZA MNIE POWIELANIE TEGO SŁABEGO ŻARTU Z FF
Ale to cieszy, że forumowy kardynał nie jest tym zdrajcą. A sprostowania, o których pisze Ella- jakos mi umkły.