Skip to content

Co piszczy w tv-republika?

uhruhr
edytowano March 2015 w Forum ogólne
Wykupiłam dostęp, ale raczej nie ogladam, więc nie wiem co sie tam dzieje. Dzisiaj we 'wsieci' wywiad z Wildsteinem, a tam nowinka, że  stary prezio Barełkowski odszedł na wskutek jakowejs róznicy zdań. Wiadomo coś wincej?

Komentarz

• Wiewiorki cwiakaja, ze nie chcial sie zgodzic na przajadanie aktywow przez panow ziewnikarzy. Ale pewnie klamia.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Cusz, nakarmienie takiego na ten przyklad Ziemniakowitza to wyzwanie nie w kij dmuchal.
  • Aha. Pewnie tak.
    Czyli jego odejscie posłuży.
  • uhr
    Czyli jego odejscie posłuży.
    Tylko brzuchom panow ziewnikarzy i tylko przez krotki czas.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Sądząc po znaczącym wzroście liczby reklamodawców, na dwoje babka wróżyła. Albo ci ostatni przygotowują się na wygraną PiS-u, albo TVR zacznie cokolwiek osłabiać szanse, może nie na wygraną, ale na wygraną z dużą przewagą PiS.
    Nie mam pojęcia, co wiewiórki w tym temacie, ale jakoś mam brzydkie podejrzenia, że raczej druga opcja jest bardziej na rzeczy.
  • Mam taką myśl, że ostatnio "nasze" media służą głównie wyrabianiu "wierszówek" i "pasieniu" naszych bublicystów.
  • peterman
    Cusz, nakarmienie takiego na ten przyklad Ziemniakowitza to wyzwanie nie w kij dmuchal.
    I to mnie wkurzało. Pisałyśmy parę lat wstecz z Zazulą w pewnym katolickim miesięczniku, gdzie pisał również Ziemniak i pan Staś. Im placono regularnie, nam "zapominano" wyplacać skromne, zresztą, honoraria. Się wmmurwilam, się upomniałam i w końcu forsę dostałyśmy, ale nam to dojadło i się stamtąd wyniosłyśmy.

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Chyba dobry wątek żeby umieścić ploteczkę wrzuconą przez Artura Bazaka.
    TV Republika ma podobno mieć nowego udziałowca. Od 1 stycznia ma udziały objąć postać dobrze nam znana o pseudonimie Majkel. Wiecie kto to, prawda?
    W razie czego podpowiedź jest w poniższej konwersacji z Twittera:
    https://twitter.com/arturbazak/status/535541006369038337
  • Nie wiemy. Wtorkowy spadek IQ. Podpowiedz.

• Kolega żartuje z tym spadkiem, prawda?
    Hajdabomber.
  • O zesz...

• Jeden z dwóch polskich Rupertów Murdochów. Obstawiam, że ten od Point Media, czyli wydawca Tygodnika Młodego Gangstera i Niedorzeczaka.
    http://bayimg.com/EAgoLaagJ
    The author has edited this post (w 25.11.2014)
  • Wyświetla się Wam?
    Jeśli nie to jest tutaj:
    http://bayimg.com/EAgoLaagJ
  • Rzeniby Chytrecki?
    Notto aboszkodnikom TVR najszczerzej gratulujemy.
    A tak serio - ja pierdole...
  • Poczekajmy jeszcze chwilę. Zobaczymy czy się potwierdzi.
  • Jeśli to ten p. Michał, o którym myślimy, to on nie ma forsy.
    Więc zasadniczo są dwie możliwości: albo on to zrobi po to, żebt TVR do reszty wykończyć, albo też dostanie forsę od kogoś i tu pytanie od kogo.

"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
  • ombretta
    albo on to zrobi po to, żebt TVR do reszty wykończyć, albo też dostanie forsę od kogoś i tu pytanie od kogo.
    Białecki i jego trzos zagwarantują jedno i drugie za jednym zamachem.
  • A jaki interes Białecki miałby teraz w takim pozbywaniu się trzosa?
  • Jakiego trzosa? Kilku drobnych.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.