Skip to content

Wrażenia z debaty Sasin Gronkiewicz

edytowano March 2015 w Forum ogólne
Nie oglądałem, bo nie mam telewizora. Przeczytałem relację na dwóch portalach.
Wrażenie takie, że Sasin mięczak. To co zaprezntował pomazaniec Manitou było nieadekwatne do obecnego momentu dziejowego i dynamiki wydarzeń. Gość mógł tę babę wdeptać w grunt, wyciągając sprawę kamienicy, najdroższego w Europie metra, długów stolicy, harmonii niezeralizowanych obietniec wyborczych i tuzina innych spraw.
Co zrobił?
Nic.
Ciepłe kluchy.
Pozorowanie debaty.
Jestem przekonany, że Sasin nie zmarnował szansy przez nieudolność, nieprzygotowanie, niedostatek asertywności, etc.
Umówili się przed programem.
Musieli się dogadać w kwestii pytań granicznych.
Uuzgodnili zakres  tego cienkiego show dla ... sam nie wiem kogo.
The author has edited this post (w 22.11.2014)

Komentarz

• Nie oglądałam. W/g P. Pałki (fb) wygrał Sasin.

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Może po prostu wyczuli, że sytuacja jest na korzyść PiSu i nie ma sensu wystawiać cięzkich dział?
  • Mania
    Nie oglądałam. W/g P. Pałki (fb) wygrał Sasin.
    W Krzysztofa Leskiego który jest generalnie za HGW, też wygrał Sasin.
  • A kto będzie operował liczydłem w stolicy?

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • Exspectans
    Może po prostu wyczuli, że sytuacja jest na korzyść PiSu i nie ma sensu wystawiać cięzkich dział?
    Ciężkie działa wystawia się przede wszystkim w sytuacj na korzyść.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Brzost
    Mania
    :
    Nie oglądałam. W/g P. Pałki (fb) wygrał Sasin.
    W Krzysztofa Leskiego który jest generalnie za HGW, też wygrał Sasin.
    Leski... Jedyny facet, który jest zdolny wywołać we mnie ciepłe uczucia wobec Adama Michnika.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • W ankiecie widzów TVP Info Sasin zdecydowanie wygrał debatę z Gronkiewicz-Waltz

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Mania

W ankiecie widzów TVP Info Sasin zdecydowanie wygrał debatę z Gronkiewicz-Waltz

To znaczy typuję wynik 63,4% na HGW.

W jedności siła!

"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
  • Mania

W ankiecie widzów TVP Info Sasin zdecydowanie wygrał debatę z Gronkiewicz-Waltz

Znowu nie umieją odpowedzieć na proste pytanie. Tak samo jak z zaznaczeniem właściwej kratki.

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.