Wrażenia z debaty Sasin Gronkiewicz
Nie oglądałem, bo nie mam telewizora. Przeczytałem relację na dwóch portalach.
Wrażenie takie, że Sasin mięczak. To co zaprezntował pomazaniec Manitou było nieadekwatne do obecnego momentu dziejowego i dynamiki wydarzeń. Gość mógł tę babę wdeptać w grunt, wyciągając sprawę kamienicy, najdroższego w Europie metra, długów stolicy, harmonii niezeralizowanych obietniec wyborczych i tuzina innych spraw.
Co zrobił?
Nic.
Ciepłe kluchy.
Pozorowanie debaty.
Jestem przekonany, że Sasin nie zmarnował szansy przez nieudolność, nieprzygotowanie, niedostatek asertywności, etc.
Umówili się przed programem.
Musieli się dogadać w kwestii pytań granicznych.
Uuzgodnili zakres tego cienkiego show dla ... sam nie wiem kogo.
The author has edited this post (w 22.11.2014)
Wrażenie takie, że Sasin mięczak. To co zaprezntował pomazaniec Manitou było nieadekwatne do obecnego momentu dziejowego i dynamiki wydarzeń. Gość mógł tę babę wdeptać w grunt, wyciągając sprawę kamienicy, najdroższego w Europie metra, długów stolicy, harmonii niezeralizowanych obietniec wyborczych i tuzina innych spraw.
Co zrobił?
Nic.
Ciepłe kluchy.
Pozorowanie debaty.
Jestem przekonany, że Sasin nie zmarnował szansy przez nieudolność, nieprzygotowanie, niedostatek asertywności, etc.
Umówili się przed programem.
Musieli się dogadać w kwestii pytań granicznych.
Uuzgodnili zakres tego cienkiego show dla ... sam nie wiem kogo.
The author has edited this post (w 22.11.2014)
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
W ankiecie widzów TVP Info Sasin zdecydowanie wygrał debatę z Gronkiewicz-Waltz
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
W jedności siła!
"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”