E tam pożar. Ni dymu ni płomieni nie widziałem. Pewnikiem jakaś rozgrzana sędzia wpadła by wyrok ustalić. “It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
A na Pradze rury sa strasznie skorodziale. Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
fatuswombatus Uprzejmie donoszę że (...) prokuratOOrę zabito dechami.
Az sie czlowiek rozmarzyl... Niestety, slowa bywaja wieloznaczne. Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Komentarz
Ni dymu ni płomieni nie widziałem. Pewnikiem jakaś rozgrzana sędzia wpadła by wyrok ustalić.
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
Ale ja by mnie wierzył złym ludizom, bo są źli, sypią piach w tryby, etc.
"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Trzeba przyznać że pasuje jak ulał do reszty
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Ale tu zabito ją jednoznacznie
OK nie dechami ale płytami HDF. Z tym ze jako iż obowiązuje wykładnia XXuj dupa i kamieni kupa to płyt zabrakło i som przecieki. Dziury znaczy się
The author has edited this post (w 20.11.2014)