Skip to content

dziekuje ci @los-ie

edytowano March 2015 w Forum ogólne
z pokorą, po raz kolejny, przyznaje się że byłem w błędzie
to całe "cwelenie" o które się nadąsałem jak pensjonarka to rzeczywiście jak mawiał poeta "odpowiednie dać rzeczy słowo"
a mentalne przecwelenie jest chyba gorsze od pierwowzoru z więziennego świata

Boże, użycz mi pogody ducha abym godził się z tym czego nie mogę zmienić, odwagi abym zmieniał to co mogę zmienić i mądrości aby odróżniał jedno od drugiego.

Komentarz

• A skąd taki dogłębny przełom w bulwie?
  • to nie jednorazowy atak rzeczywistości ale powolne i stopniowe przerobaczanie
    rozmowy z ludźmi w jednym jezyku ale na innym poziomie rozumienia świata - to jest wręcz fenomenn na miarę Nobla  jesli ktoś zdfefiniuje powód takieg stanu rzeczy - zwykłym okłamywaniem tego nie sposób wytłumaczyć
    to jest brak woloności dla siebie i nie pozwolenie na wolność dla drugiego
    jak ja jestem umoczony to niech kazdy wkoło bedzie
    takie mnie się refluksje nasunęły..

Boże, użycz mi pogody ducha abym godził się z tym czego nie mogę zmienić, odwagi abym zmieniał to co mogę zmienić i mądrości aby odróżniał jedno od drugiego.
  • Welcome to our nightmare......
    Dobrze kolega refluksjuje.

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • Szturmowiec.Rzplitej
    A skąd taki dogłębny przełom w bulwie?
    Może Kol. m. z Łodzi albo inszego Lublina...
  • No cóż, Miasto Słoneczne Warszawa też nie ma się czym chwalić.
    Jedno tylko pociesza mnię - że Stalowa Wola znowuż okazała Stalową Wolę Narodu Polskiego.
    A mam do tej Staliwnej Woli sentymenta, gdyż to właśnie "sąd nad Powstaniem Warszawskim" zorganizowany przez osławionego b. burmistrza tegoż miasta wraz z Januszkiem, stał się dla mnie kroplą przepełniającą czarę goryczy y indukująca przełom w bulwie. "Noż jak śmiecie, śmiecie, sądzić Powstanie Warszawskie??? I to jeszcze w Stalowej Woli!"
    Chciałbym z tego miejsca podziękować stalowowolanom po raz drugi w ciągu minionych trzech lat.
  • Szturmowiec.Rzplitej
    A mam do tej Staliwnej Woli sentymenta, gdyż to właśnie "sąd nad Powstaniem Warszawskim" zorganizowany przez osławionego b. burmistrza tegoż miasta wraz z Januszkiem, stał się dla mnie kroplą przepełniającą czarę goryczy y indukująca przełom w bulwie.
    AD 2011? Dlugo cie ten czip czymal.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Prezydęckiego czipa głębiej wpychają, to i wyjąć trudniej.
  • No cóż, tak było. 25 lat wybaczałem Januszkowi jego słabostki, w 2011 postanowiłem zacząć patrzeć przez palce na słabostki Manitou.
  • Szturmowiec.Rzplitej
    25 lat wybaczałem Januszkowi jego słabostki...
    Nadal wybaczasz, skoro uzywasz tego slowa.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Ale przynajmniej nie głosiuję.
  • Szturmowiec.Rzplitej
    Ale przynajmniej nie głosiuję.
    Gratulacje. Musi ci byc ciezko.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.