Dobry Putę chciał dać Ryżemu Lwów
Szczęka mi opadła! Radosław zeznał a obca gazeta opublikowała
http://www.politico.com/magazine/story/2014/10/vladimir-putins-coup-112025.html
Już w 2008r. znali plany bandyty. Ciekawe, komu taraz Polskę oferuje.
http://www.politico.com/magazine/story/2014/10/vladimir-putins-coup-112025.html
Już w 2008r. znali plany bandyty. Ciekawe, komu taraz Polskę oferuje.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
EDIT: czyli jednak czekamy na ten moment
The author has edited this post (w 20.10.2014)
Jeżeli ziarno pszenicy wpadłszy w ziemię nie obumrze, zostanie tylko samo, ale jeżeli obumrze, przynosi plon obfity.
W jedności siła!
"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
EDIT: szczerze mowiac to od dawna wiele rzeczy zle wrozy ale ostatnio jakos sie to nasila
The author has edited this post (w 20.10.2014)
Jeżeli ziarno pszenicy wpadłszy w ziemię nie obumrze, zostanie tylko samo, ale jeżeli obumrze, przynosi plon obfity.
W jedności siła!
"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Czy mogę już książkę napisać, być felietonistą Do Rzeczy i mi Onet zaproponuje blog ?
JORGE A. Kartoflewicz >
Tak na marginesie, chyba jest tak jak zakładaliśmy, Zachód kazał nam posprzątać kraj z sowieckich pachołków, ciekawe jak daleko sięga kontrola tego procesu z ich strony. Bo mogą się zdziwić, kiedy trzeba będzie zbanować połowę polskiego establiszmentu.
JORGE>
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Idotami et tutti grandi są lemingi łykające taki przekaz doznając uwielbienia dla prawości Apelbauma i Ryżego Wuja. Pamieta kolega szanowny starca POwszechnie znanego y uważanego za wowtorytet? Pamięta kolega : DYPLOMATOŁKI?
The author has edited this post (w 21.10.2014)
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
A jak jeszcze mu dać świadka koronego, to ho-ho.
Bar
dzo pożyteczny idiota.
"- Przyszedł czas, by powiedzieć Polakom, że muszą się wyrzec swojej polskości" Janusz Palikot, konwersatorium "Dialog i Przyszłość", 10 lutego 2012, Warszawa
zaufanie
pułkownika Putina do do Alda, nieprawdaż? Czy to z powodu jego pięknych (!!!) oczu, czy coś innego było na rzeczy? Bo jakichs szczególnych prorosyjskich donaldowych deklaracji przed 2008 rokiem sobie nie przypominam. Btw. tak se myślę, że gdyby nie to ogromne zaufanie, nie byłoby też Smoleńska, nieprawdaż.
Jakie mianowicie propozycje składał dobry Putę w sprawie Lecha i jego współpracowników. Oraz komu oprócz Ryżego i Jabłońskiego... i jaka była reakcja.
Bo, że składał, to chyba wszyscy patrząc na przebieg wydarzeń przeczuwaliśmy. A teraz kropka nad i się jagby sama postawiła...
The author has edited this post (w 22.10.2014)
A jak to moglo wygladac na molo?
"Sluchaj Aldo, wiem ze masz w tym kartoflem problem. Przynosi Wam wstyd na cala Europe i jeszcze bruzdzi w bratskich atnaszeniach. trzeba by cos z tym zrobic."
"ja" i glupi usmiech z serii tych typowych dla pudla.
Wystarczy tyle. Wystarczy ze Pudel obawia sie ze jest nagrane.
"- Przyszedł czas, by powiedzieć Polakom, że muszą się wyrzec swojej polskości" Janusz Palikot, konwersatorium "Dialog i Przyszłość", 10 lutego 2012, Warszawa
Napisali wpolityce.
Niech sie żrą. Im bardziej wdepna narcyzowi na ego tym piekniej im sie odwinie. Ja na powaznie obstawiam opcje koronnego. W koncu jest to blotka ktorej zaden z inicjalow nie tworzy KATa.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
A ja wam mówię: Jabłoński jest szykowany na bohatera. Męża nie tylko swojej żony ale opatrznościowego!
The author has edited this post (w 22.10.2014)
).
A Rosja składała takie propozycje. Składała przez swoich ludzi na naszym niskim szczeblu (co jakiś czas na forach i fb taka narracja szła), mogła też składać na wysokim szczeblu. Na niskim szczeblu odpowiedzią było popukanie się w czoło, na wyższym, jak się dowiadujemy, przemilczenie. Przecież nawet były analizy, mówiące jak bardzo niekorzystny dla nas byłby taki wariant.
Wcale nie uważam, że Tusk, Sikorski czy ktokolwiek inny powinni powiadomic o takich propozycjach sojuszników. Po pierwsze - poszłyby na polski rusofobizm, po drugie dałyby informację bardziej chętnym do dogadywania się z Rosją, informację, że jest o czym rozmawiać.
W całej historii ciekawa jest tylko wczorajsza narracja Jabłońskiego. Równie kuriozalna jak rozmowa z krzesłami. Czy poza Telewizją Republika ktoś to zestawił? Ciekawe jakei telefony i od kogo dzwoniły.