Czy Niemcy tez sa kolonia?
http://www.amazon.de/Gekaufte-Journalisten-Udo-Ulfkotte/dp/3864451434/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1413655950&sr=1-1&keywords=gekaufte+journalisten
67 klientow uwaza, ze tak.
Jakos ten temat nie byl poruszany w polskim mainstreamie wiec nie wiem co o nim myslec.
Jeżeli ziarno pszenicy wpadłszy w ziemię nie obumrze, zostanie tylko samo, ale jeżeli obumrze, przynosi plon obfity.
67 klientow uwaza, ze tak.
Jakos ten temat nie byl poruszany w polskim mainstreamie wiec nie wiem co o nim myslec.
Jeżeli ziarno pszenicy wpadłszy w ziemię nie obumrze, zostanie tylko samo, ale jeżeli obumrze, przynosi plon obfity.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
W jedności siła!
"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Jakby wygladala Hiszpania opanowana przez Meksykanow, ktorzy najpierw Hiszpanie podbili a potem jeszcze zostali z Meksyku do Hiszpanii wypedzeni? Chiba nieciekawie123. To i Miency sa nieciekawe456.
W jedności siła!
"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
Ostatnio jak byłem w Niemczech, to proponowano mi zieloną sałatę, szpinak i chudy twaróg, a do popicia zieloną herbatę. Taka unowocześniona dieta doktora Morella.
The author has edited this post (w 20.10.2014)
W jedności siła!