Skip to content

Zepsułem dzień leminga

edytowano March 2015 w Forum ogólne
I to w ciągu kilku minut.
Stwierdziłem tylko, że to straszne, że aresztujemy, i chcemy wydalić z kraju, ludzi którzy tak bardzo starają się zacieśnić przyjacielskie więzy pomiędzy tenkrajem a Rosją. Dorzuciłem lemingowi mimochodem, że gdyby to zrobił nienawistny PiS z pewnością byłoby to zamiarem doprowadzenia do konfliktu z ukochanym sąsiadem.
Leming otworzył gębę i zaczął się jąkać. A ja nie po chrześcijańsku zapytałem drwiąco: "Czyżbyś nie otrzymał porannego przekazu z TVN i GW"?
Świat iz biutifuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuL!

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”

Komentarz

• Norzesz kuffa! Ile razy trzeba powtarzac: "Tenkraj" piszemy wieka litera. nazwa wlasna.
    reszta ok
    :)

"- Przyszedł czas, by powiedzieć Polakom, że muszą się wyrzec swojej polskości" Janusz Palikot, konwersatorium "Dialog i Przyszłość", 10 lutego 2012, Warszawa
  • No nie, "bjutiful" napisłabym przez "j".
    Reszta - OK!
  • romeck
    No nie, "bjutiful" napisłabym przez "j".
    Reszta - OK!
    Jak ktoś jest z północnego Mazowsza, to dobrze napisał....

W jedności siła!

"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
  • starybelf
    romeck
    :
    No nie, "bjutiful" napisłabym przez "j".
    Reszta - OK!
    Jak ktoś jest z północnego Mazowsza, to dobrze napisał....
    ja bardzo przepraszam ale w ciechanowskiem (dla zichowitzow: "Ziechenau") to "j" jest wydłużone poza wszelką możliwość.
    N.t.p. we futbolu jak atakuje FC Kryształ Glinojeck to trybuny krzyczą "bijjjjjej". Po polsku "bij" albo "wal".
    Reszta ok

"- Przyszedł czas, by powiedzieć Polakom, że muszą się wyrzec swojej polskości" Janusz Palikot, konwersatorium "Dialog i Przyszłość", 10 lutego 2012, Warszawa
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.