Zepsułem dzień leminga
I to w ciągu kilku minut.
Stwierdziłem tylko, że to straszne, że aresztujemy, i chcemy wydalić z kraju, ludzi którzy tak bardzo starają się zacieśnić przyjacielskie więzy pomiędzy tenkrajem a Rosją. Dorzuciłem lemingowi mimochodem, że gdyby to zrobił nienawistny PiS z pewnością byłoby to zamiarem doprowadzenia do konfliktu z ukochanym sąsiadem.
Leming otworzył gębę i zaczął się jąkać. A ja nie po chrześcijańsku zapytałem drwiąco: "Czyżbyś nie otrzymał porannego przekazu z TVN i GW"?
Świat iz biutifuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuL!
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
Stwierdziłem tylko, że to straszne, że aresztujemy, i chcemy wydalić z kraju, ludzi którzy tak bardzo starają się zacieśnić przyjacielskie więzy pomiędzy tenkrajem a Rosją. Dorzuciłem lemingowi mimochodem, że gdyby to zrobił nienawistny PiS z pewnością byłoby to zamiarem doprowadzenia do konfliktu z ukochanym sąsiadem.
Leming otworzył gębę i zaczął się jąkać. A ja nie po chrześcijańsku zapytałem drwiąco: "Czyżbyś nie otrzymał porannego przekazu z TVN i GW"?
Świat iz biutifuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuL!
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
reszta ok
"- Przyszedł czas, by powiedzieć Polakom, że muszą się wyrzec swojej polskości" Janusz Palikot, konwersatorium "Dialog i Przyszłość", 10 lutego 2012, Warszawa
Reszta - OK!
W jedności siła!
"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
N.t.p. we futbolu jak atakuje FC Kryształ Glinojeck to trybuny krzyczą "bijjjjjej". Po polsku "bij" albo "wal".
Reszta ok
"- Przyszedł czas, by powiedzieć Polakom, że muszą się wyrzec swojej polskości" Janusz Palikot, konwersatorium "Dialog i Przyszłość", 10 lutego 2012, Warszawa