Skip to content

Macierewicz ślicznie zakpił z TVN ;)

edytowano March 2015 w Forum ogólne
:D
http://www.cda.pl/video/14695470/TVN-i-cieta-riposta-Macierewicza
Filmik stał się popularny - internauci gratulują panu Antoniemu!
:)
TVN każe zewsząd usuwać nagranie - to chyba najlepsze świadectwo, jaki to dla nich kłopot! Na portalach z filmikami jest już niedostępny.
Warto zwrócić uwagę, że udało się to jednemu z najbardziej zaszczuwanych osób w Polsce...

Komentarz

• I tak należy. Kpić i pluć im prosto w te uśmiechnięte gęby.
    Oni są przygotowani na atak, ana argumenty, na fakty. Mają wtedy gotowe kłamstwa. Ale nie wiedzą co zrobić gdy się z nich po prostu kpi w taki sposób. Piękne!

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • fatuswombatus
    I tak należy. Kpić i pluć im prosto w te uśmiechnięte gęby.
    Oni są przygotowani na atak, ana argumenty, na fakty. Mają wtedy gotowe kłamstwa. Ale nie wiedzą co zrobić gdy się z nich po prostu kpi w taki sposób. Piękne!
    Dawno to twierdziłem. Melusie boją się tylko wyśmiania.

W jedności siła!

"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
  • bo jak wiadomo, szatan pozbawiony jest poczucia humoru. to jest jedyna bron, wobec ktorej jest bezradny.

"Nie myslcie, ze przynioslem na ziemie pokoj. Nie, ale miecz."
    Pan Jezus
  • Na pewno jedyna?
  • polmisiek
    Na pewno jedyna?
    Noale kropić wodą święconą-and-egzorcyzmowaną we Sejmie wypada?
  • No ja pamiętam na frondzi opowieści o przemycaniu wody egzorcyzmowanej przez, bodajże, Dextimusa, i stosowaniu jej na podejrzanych osobnikach.
  • A ja pamiętam jak Ignac używał egzorcyzmowanej soli do oprószenia niejakiego Jakuba, na KP
    :)

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Na niego trzaby było beczkę soli spuścić z góry ;(

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Acha
    :D
    A tak serio, to się od pewnego czasu nie ruszam z domu bez poświęconego dziesiątka różańca w kieszeni.
  • Ja też.

• polmisiek
    No ja pamiętam na frondzi opowieści o przemycaniu wody egzorcyzmowanej przez, bodajże, Dextimusa, i stosowaniu jej na podejrzanych osobnikach.
    Szkoda że nie zastosował na sobie ...
  • ms.wygnaniec
    polmisiek
    :
    No ja pamiętam na frondzi opowieści o przemycaniu wody egzorcyzmowanej przez, bodajże, Dextimusa, i stosowaniu jej na podejrzanych osobnikach.
    Stosuje non-stop. A przynajmniej w niedziele, bo w bytomskim kościółku wody święcono-egzorcyzmowanej pod dostatkiem...
  • romeck
    ms.wygnaniec
    :
    polmisiek
    :
    Stosuje non-stop. A przynajmniej w niedziele, bo w bytomskim kościółku wody święcono-egzorcyzmowanej pod dostatkiem...
    Czytając kiedyś dawno jego wpisy mocno byłem zdziwiony, bo choć pasji było w nich dużo, to już z miłosierdziem bywało gorzej, co przerodziło się w cynizm i wyższość (nie odmawiam ogromnej wiedzy).
  • Trzeba sprawdzić co pisał o śmierci Jaruzela, wtedy nastapił niesamowity wysyp miłosierdzia u tych wszystkich niemiłosiernych niegdyś. Możliwe że to wcale nie był brak miłosierdzia tylko takie specyficzne spojrzenie na świat. Jorge kiedys fajnie powiedział, że Dex patrzy na bałwana i nie widzi bałwana, dopóki brakuje mu nosa z marchewki. Dopiero wtedy bałwan jest bałwanem, inaczej nie.
  • Ja robilem z patykow...

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • ms.wygnaniec
    Czytając kiedyś dawno jego wpisy mocno byłem zdziwiony, bo choć pasji było w nich dużo, to już
    z miłosierdziem bywało gorzej
    , co przerodziło się w cynizm i wyższość (nie odmawiam ogromnej wiedzy).
    To jest pszepanstwa klucz do niemieckich katolikow. Wczesniej mniej dziwilo, dlaczego protestanci uznaja niemiecka wine a katolicy wykazuja sie diabelska wlasciwie zawzietoscia. A przeciez to proste - w Niemczech katolik znaczy po prostu wierny cysorzowi. Nawet cysorzowi o inicjalach AH.
    The author has edited this post (w 09.10.2014)

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.